1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

New mouse pad problem

Discussion in 'General Hardware' started by Rowsol, Mar 30, 2012.

  1. Rowsol

    Rowsol

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    566 (0.45/day)
    Thanks Received:
    80
    So I just bought an xtrac hybrid pad and it doesn't like my naos 3200. It's fine half the time, other half of the time the cursor won't move straight, it sorta shakes as it moves. Sad times.
  2. dat789

    dat789 New Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    38 (0.04/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    London, UK (Malaysian Born Chinese)
    place your old newspaper over it and see if it works.
  3. Faith[ROG].Anarchy

    Faith[ROG].Anarchy

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    424 (0.29/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Hà Nội, Viet Nam
    Looks like you don't get the right mousepad for your Naos 3200. Try something else as a temp mousepad (yeah an old newspaper is good)
  4. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,913 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,489
    i have sworn by my xtrac pads for years - but i have never gotten their hybrid pad. was it necessary for the naos? if not i'd go with a ripper or something else plain.

    are you sure the mouse works fine otherwise?
  5. Frederik S Staff

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    1,169 (0.38/day)
    Thanks Received:
    360
    The sensor used in the 3200 has issues with black cloth mats so I think it is safe to assume that it is the cause of the issue.
  6. Rowsol

    Rowsol

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    566 (0.45/day)
    Thanks Received:
    80
    Well actually my old black pad worked fine with it. I think it's the pattern.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page