1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

No ATI graphics driver(4 VISTA) is installed?

Discussion in 'Graphics Cards' started by ShawnTRD, Jun 28, 2007.

  1. ShawnTRD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Spencer, NY
    I have Windows XP, and Vista 32-bit installed in a dual boot. My video card work great in XP. But when I install the ATI drivers for Vista(7-6_vista32_dd_ccc_wdm_enu_48645.exe)I get a error after restarting.

    "No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not funtioning properly. Please install the ATI drivers appropriate for you ATI hardware."

    And I still shows that I have not graphics card installed.

    Anyone had this problem?
  2. mitchy24 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    101 (0.04/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Durham UK
    Yep mate i had the exact same problem...Which partition is vista installed? i had the problem when ivista was installed on partion D: It wasnt just the ati drivers , normal programmes were getting corrupted etc... I fixed it by installing vista on c: and xp on D: and installing a boot manager to repair the boot menu..
  3. GJSNeptune

    GJSNeptune New Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    2,571 (0.98/day)
    Thanks Received:
    105
    Location:
    Ohio
    I'm pretty sure you have to install Vista first.
  4. ShawnTRD New Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Spencer, NY
    Vista is on a 250GB drive.
    XP is on a 74GB Raptor

    Both OS's see there hard drive as C:

    Attached Files:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page