1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

No Sound after fresh Win 7 Install

Discussion in 'General Hardware' started by jed, Dec 10, 2012.

  1. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,114 (6.55/day)
    Thanks Received:
    2,314
    Location:
    Seattle, WA
    It should be enabled, and if you are getting now now. then you are fine.

    How many connections do you have. I have one for my 2.1 system and it goes into the Green if i were to use integrated.
     
  2. jed

    jed

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    285 (0.22/day)
    Thanks Received:
    45
    Is there any reason putting them in the wrong ports give me sound while putting them in the proper ones doesn't? I have two in the right port and one in the wrong one and that's the best result so far...

    I have 3 connections. Black/light green/orange.

    On my MoBo there's Black Rear (lol), Green Side/Front, Orange Center/Sub and then 3 colors for mic/in/out as well.
     
  3. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,233 (2.96/day)
    Thanks Received:
    2,164
    Location:
    Oregon
    Unplug the front panel connector and try it
     
  4. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    7,883 (4.86/day)
    Thanks Received:
    2,109
    try disabling all the unnecessary audio devices.
     
  5. jed

    jed

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    285 (0.22/day)
    Thanks Received:
    45
    They have been disabled.

    Jetster - what do you mean by that? The front panel connector.
     
  6. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5,031 (4.62/day)
    Thanks Received:
    3,654
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    do you have a audio connecotr coming from the front of the case to the Mobo? If so he means unplug it.
     
    Crunching for Team TPU
  7. Black Panther

    Black Panther Senior Moderatorâ„¢ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,590 (3.14/day)
    Thanks Received:
    1,936
    Might not be the solution but I've got Logitech 5.1 speakers too and I get no sound from youtube and certain games unless they're configured to "6 channel direct" from the control pod.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page