1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

No temp. monitoring in .21 :p

Discussion in 'ATITool' started by 15th Warlock, Aug 20, 2004.

  1. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,931 (0.75/day)
    Thanks Received:
    1,487
    Location:
    Visalia, CA
    :confused:

    0.0.20 detected a temp chip on my card, but never showed my temp readings, now 0.0.21 says I don't have one, I guess this means my card really doesn't have temp monitoring...
     
    Crunching for Team TPU
  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,333 (3.82/day)
    Thanks Received:
    12,515
    did you reboot?
     
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,333 (3.82/day)
    Thanks Received:
    12,515
    see the article over here "does my ati card support temp monitoring"
     
  4. 15th Warlock

    15th Warlock

    Joined:
    Aug 16, 2004
    Messages:
    2,931 (0.75/day)
    Thanks Received:
    1,487
    Location:
    Visalia, CA
    I rebooted after uninstalling .20 and after installing .21, and many times after that, still no luck :p
    My card isn't featured in the "does my ati card support temp monitoring" article, it's a R360 on a normal 9800 Pro PCB, I guess temp monitoring won't work with my card, it's just that .20 reported finding a temp chip, and I thought that .21 would allow me to get temp readings.
    Thanx for your help W1zzard. :)
     
    Crunching for Team TPU
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,333 (3.82/day)
    Thanks Received:
    12,515
    yep .. if your card doesnt have the 9800xt pcb it doesnt support temp. monitoring .. sorry ..
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page