1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

No temp readings.

Discussion in 'ATITool' started by That_guy, Mar 16, 2006.

  1. That_guy New Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello there peoples.

    I have recently downloaded the latest version of ATITool (0.25 Beta 10) and I don't get any temperature reading like what is shown in the screenshots. I have a Radeon 9800SE could that be the problem? That my card is too old and thus has no temperature sensors.

    Thanks,

    That_guy
  2. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,982 (2.93/day)
    Thanks Received:
    208
    Location:
    Portugal
    I got a 9800 pro, and it doesn't have any sensors, so a 9800se shouldn't have
  3. That_guy New Member

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Damn. Oh well. Thanks for clearing that up.
  4. hpr New Member

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    On a similiar note.. I just bought Sapphire x800GTO and don't see any temp settings.. This card has no sensors either?

    0.24 stable said: Temperature monitoring: LM63 detected

    but newer versions say:

    D LM63 temp chip detection: failed (0x23)
    D F75373 temp chip detection: failed (I2C)
    D Temperature monitoring: Not detected

    Oh, and I'm using omegadrivers.
    Last edited: Mar 20, 2006

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page