1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Not able to load windows in normal mode.

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by michael, Jul 2, 2013.

  1. michael

    michael

    Joined:
    May 2, 2013
    Messages:
    552 (0.93/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    India
    Hi Guys,

    This is really a different problem that I am facing, I am not able to load windows in normal mode,

    Been having this problem for a few hours now and have had no success in fixing it. The problem is that the computer will load to the black windows xp page, the bars on that page will load, and then it switches off that screen and prepares to load the desktop, but never does. The screen is frozen black. I can load the computer in safe mode and safe mode with networking, but that is it. I have not seen any error messages during startup/ blue screen.

    Please advise.
     
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,951 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,378
    Fill in those system specs bro!

    Right way to do it:

    UserCP->edit system specs->fill it out->be sure to tick the box so it is viewable on the forum. :toast:
     
    michael says thanks.
  3. michael

    michael

    Joined:
    May 2, 2013
    Messages:
    552 (0.93/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    India
    Done. Don't know what the hell suddenly happened to my system.
    This is first time I am experiencing such problem in my life, howver my asus motherboad did not show any error code on board , it was AO only.
    Edit:- What if I reinstall windows, but then too , how can I come to know what exactly was the issue.

    I could able to load now , just did system restore and disconnected my ide hard drives and reconnected again. it worked.
     
    Last edited by a moderator: Jul 4, 2013

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page