1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Not recieving e-mail notifications about thread replies

Discussion in 'Comments & Feedback' started by crazy pyro, Jul 14, 2009.

  1. crazy pyro

    crazy pyro New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    1,662 (0.71/day)
    Thanks Received:
    125
    Location:
    Newcastle
    I noticed that I'd not got a single e-mail from TPU after I'd been away for a week and just assumed that none of the threads I posted in before I'd left had had any more posts, however I've now realised that TPU is simply not sending me the e-mails.
    I've checked in User CP that it's set to instant e-mail notification which it is but still no e-mails, TPU is marked as safe in Hotmail as well so there shouldn't be any issues there.
    I'm definitely still getting e-mails through as I can tell from the mass Facebook spam on my e-mail address.
    Anyone else have an issue like this? Anyone know a workaround for it?
     
  2. crazy pyro

    crazy pyro New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    1,662 (0.71/day)
    Thanks Received:
    125
    Location:
    Newcastle
    This seems to have repaired itself magically once I posted this thread, guessing an admin saw it.
    Whoever it was that fixed it thanks.
     
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,013 (3.90/day)
    Thanks Received:
    11,879
    nobody did anything. maybe there was some kind of overload on the email server. keep an eye on it please and report back if you see the issue again
     
  4. crazy pyro

    crazy pyro New Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    1,662 (0.71/day)
    Thanks Received:
    125
    Location:
    Newcastle
    Will do, this issue has been ongoing for ~ 12 days though and nothing to do with computers fixes itself usually.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page