1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

NVIDIA ForceWare 160.04 WHQL

Discussion in 'News' started by Dark Ride, Jun 13, 2007.

  1. Dark Ride Mushkin Rep

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    542 (0.15/day)
    Thanks Received:
    28
    Click on the links below to download the drivers.

    For Windows Vista x32 | Mirror
    For Windows Vista x64 | Mirror

    Source: NGOHQ
     
  2. OneCool

    OneCool

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    850 (0.24/day)
    Thanks Received:
    68
    Location:
    Look behind you!!
    It didnt work [​IMG]
     
  3. Dark Ride Mushkin Rep

    Joined:
    Jul 2, 2005
    Messages:
    542 (0.15/day)
    Thanks Received:
    28
    I wonder why ... :rolleyes:

    And btw, your system specs don't belong in your signature. We have a "system specs" feature in the user cp for that.
     
  4. Thermopylae_480

    Thermopylae_480 New Member

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    3,686 (1.01/day)
    Thanks Received:
    393
    Location:
    Little Rock Arkansas, United States
    Meh, maybe he wants to show off his rig?
     
  5. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    43,023 (11.05/day)
    Thanks Received:
    10,324
    looks good - the 160.03 beta was great for 3D, but with a few bugs in the control panel, so i'll give these a whirl and see how it goes.

    Ok - these are WORSE In some DX10 apps, with company of heroes having rendering issues in DX10, and for some systems in DX9 - info taken from Nvnews.com

    http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=93138&page=2
     
    GSG-9 says thanks.
  6. GSG-9

    GSG-9

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    1,702 (0.45/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    Minneapolis, Mn
    Thanks for the link Mussels
     
  7. Dia01

    Dia01

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    517 (0.16/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    QLD, Australia
    Has anyone had success with 8800 in SLI with this driver? Did not work at all with mine.
     
  8. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,812 (3.32/day)
    Thanks Received:
    547
    Location:
    Gurley, AL
    Has anyone had any success with the 8800GTX in SLI?

    Seems these driver steps by Nvidia are incremental. Good news is, they are putting out drivers every few weeks it seems.
     
  9. Dia01

    Dia01

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    517 (0.16/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    QLD, Australia
    Bloody Vista! Try'n to be patient but proven to be a real pain in the a$$. Is this just me or is this a common census?
     
  10. Exceededgoku

    Joined:
    Mar 26, 2006
    Messages:
    446 (0.13/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Stamford, UK
    Every forceware has been fine for me....
     
  11. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    43,023 (11.05/day)
    Thanks Received:
    10,324
    lots of people run GTX's fine in SLI, excluding a bug with systems with 4GB of ram.

    Generally, nvidia are releasing drivers in a weird order - these might be 160.04, but they're 99% the same as 160.03 - which was released as a beta a LONG time ago (so the 158.45 drivers are a lot newer, for example)

    Nvidia... they're all over the place.
     
  12. Dia01

    Dia01

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    517 (0.16/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    QLD, Australia
    I am currently using the latest WHQL driver 158.24 supplied by Nvidia's website. Every time I benchmark with either Aquamark or 3DMark06 with SLI enabled, I get a lower score than a single GPU test. I have also tried the latest Beta driver from their website and still have the same troubles. Any suggestions?
     
  13. hv43082

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,467 (0.46/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    Orange County, CA and Miami, FL
    So it's a no go for Vista 64 w/ 8800GTX SLI? Man, this sucks. I want to benchmark Call of Juarez.
     
  14. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    43,023 (11.05/day)
    Thanks Received:
    10,324


    158.24 was a beta that (Somehow) got WHQL - its designed for DX10 and only works right with single cards. If you want a specific driver, go check out the forums at www.nvnews.net - they have a vista and an XP section, and they know about drivers long before they reach the news here at TPU.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page