1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Oh crap qx9775=lg771

Discussion in 'General Hardware' started by iamajunky, Jun 5, 2010.

  1. iamajunky

    iamajunky New Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    391 (0.17/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    California USA
    I'm just wondering if a qx9775 will fit on my x48 or am i gonna loose money and have to order another board. I could get a 790i ultra from xfx for 80 bucks my board manufacturer and specs says it can handle 1600 mhz processors
  2. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,551 (2.55/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :roll: no 771 doesnt work on 775 :slap:

    plz dont tell me you also got it retail price :p
  3. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,558 (3.29/day)
    Thanks Received:
    1,911
    It's a 771... :(
    No entry into 775
  4. Dent1

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    3,063 (2.02/day)
    Thanks Received:
    875

    To my knowledge socket 775 and 771 are two different sockets, so its unlikely that it will work.

    Regardless the QX9775 is an extreme edition and is not worth the price tag for its performance. Your current CPU (Q9450 @3.4ghz) is plenty fast enough, if you are unsatisified with its performace sell it on ebay and buy a faster AMD equivalent with the SAME money, you'll even have cash left over.
  5. iamajunky

    iamajunky New Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    391 (0.17/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    California USA
    I didn't get it a retail price other wise i wouldn't have bought it damn i just wasn't paying attention oh well i'll just find something i can throw it in and hope for the best or try and resell it
  6. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,743 (4.56/day)
    Thanks Received:
    6,768
    Location:
    Edmonton, Alberta
    You need another one of those cpus, they are intended for SkullTrail.
  7. bogmali

    bogmali Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    6,641 (2.88/day)
    Thanks Received:
    4,124
    Location:
    Olympia, WA USA
    Do you have 1 or 2 9775's? If you'd sell it/them LMK.
  8. iamajunky

    iamajunky New Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    391 (0.17/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    California USA
    i just have one atm
  9. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,886 (1.50/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    any board that fits the QX9775 has 2 sockets lol meaning you cant run it without 2 of the, your best bet is post it up on ebay and sell that bitch
  10. currahee440 New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    128 (0.08/day)
    Thanks Received:
    11
    Did you order it from newegg? Have you opened the box? If not you could refuse the package. Or email them saying you didn't open it and send it back. I don't think newegg really cares about giving you your money back as long as the package isn't opened.
  11. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,866 (6.05/day)
    Thanks Received:
    2,060
    Location:
    Ohio
    If you're dissatisfied with performance at this level, the only logical upgrade is to get an i7, heh
    Crunching for Team TPU
  12. iamajunky

    iamajunky New Member

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    391 (0.17/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    California USA
    I didn't know what i was getting myself into with this processor i was really looking to go from a q9450 to a q9770 and ended up with a q9775, i'm trying to send it back and get my money back so i can purchase the q9770 from the same guy
  13. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.85/day)
    Thanks Received:
    1,383
    If you got it dirt cheap and can't return it I might be interested, I have a spare 771 board around.
  14. Geofrancis

    Geofrancis

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    1,041 (0.53/day)
    Thanks Received:
    153
    Location:
    SCOTLAND!
    that cpu should fit into any socket 771 XEON board but you will need server ram for it aswell

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page