1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Onboard GeForce 9300, some errors

Discussion in 'GPU-Z' started by jeneral, May 6, 2011.

  1. jeneral New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I noticed a few errors on my Zotac GF9300-A-E. This board is a socket 775 Micro-ATX MB with a GeForce 9300. I included a side-by-side screenshot of the Nvdia driver's system info and GPU-Z's results. There are two errors I notice (there may be others):

    - GPU-Z reports DDR while the actual RAM is DDR2

    - GPU-Z reports 64-bit bus width while it is actually 128-bit.

    I'm also not sure if the bus interface is correct (PCI?). I also believe the technology is 65nm.

    [​IMG]
     
    Last edited: May 6, 2011
  2. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,330 (2.58/day)
    Thanks Received:
    868
    Location:
    London, UK
    it is an integrated card, ddr reading is incorrect and PCI bus doesnt make a difference, that is a normal functioning 9300

    but the memory bus is odd?
    try and older version of GPU-z but to be honest if nvidia sees that correctly then it is fine
     
  3. jeneral New Member

    Joined:
    May 6, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I was just trying to help make this useful tool a little more accurate. All my other stand alone cards get reported correctly. If the devs wish to tweak the detection for these boards I would be happy to test it for them. If not, no worries on my part.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page