1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Open CL tick not showing on 5870 with newest drivers.

Discussion in 'GPU-Z' started by mankind, Dec 18, 2009.

  1. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,150 (11.66/day)
    Thanks Received:
    9,474
    ATI are being random bastards, and w1zz has to code in every GPU name that openCL reports manually.
  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,788 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,490
    will add a new test build for 4890 to this thread soon ..
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,788 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,490
    try the attached build for opencl detection on hd 4890

    Attached Files:

    cadaveca and Mussels say thanks.
  4. jianglai New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Yeap, it works.
  5. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,870 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,944
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Thanks!

    Attached Files:

  6. tphase New Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Doesn't work with ATI 5870...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page