1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Opera has suddenly stopped working...

Discussion in 'General Software' started by oli_ramsay, Jun 25, 2008.

  1. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    As the title says, Opera is bust. It refuses to load any web page at all and always displays a "blank page"

    [​IMG]
    There's it stuck on loading a few of my pages from speed dial like google, TPU, hotmail etc

    I've tried resetting PC, reinstalling Opera, uninstalling it again, deleting eberyting from C:\Program Files (x86)\Opera, deleting cache, temp files etc, ccleaner and registry scan... And it's still not loading anything!!!!

    I was using it one minute and it stopped working the next. It started about half hour ago. Any help woul be much appreciated!

    Thanks :respect:
     
  2. francis511

    francis511

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    2,547 (0.88/day)
    Thanks Received:
    271
    Location:
    N.Ireland
    R u using 9.5 ? Mine started fouling up recently as well but not like that
     
  3. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    Yea, I'm using 9.5. It was working fine until tonight.
     
  4. Thermopylae_480

    Thermopylae_480 New Member

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    3,686 (1.08/day)
    Thanks Received:
    393
    Location:
    Little Rock Arkansas, United States
    Mine is acting a bit odd too, but not as bad as yours.
     
  5. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.41/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    I would say Virus
     
  6. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    I doubt it's that, but I'll run a scan just in case.
     
  7. modder New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    382 (0.16/day)
    Thanks Received:
    153
    Firewall is blocking opera , proxy servers enabled on opera,torrents files are downloading .
     
  8. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    Checked firewall, dunno what u mean by proxy servers, but I've never had to use that before and I'm not downloading any torrents either. :confused:
     
  9. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    AVG has finished scanning and has found nothing.
     
  10. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    even the "about" window stays blank:
    [​IMG]
     
  11. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    I've given up and and downloading Opera 9.51 RC1 from here:

    http://www.filehippo.com/download_opera/

    Hopefully it's a known issue they've addressed in this release candidate. I'll report back here with results, wish me luck :):toast:
     
  12. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.41/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    I wuold run hijackthis. AVG can miss things.
     
  13. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    ahhhh ffs, what a POS, still same issue.... :banghead::banghead::banghead:
     
  14. modder New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    382 (0.16/day)
    Thanks Received:
    153
    how to enable proxy servers with opera.
     
    Last edited: Jul 1, 2008
  15. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    I think I'll try firefox soon if this carrys on cos I'm certainly not going to lower my standards to IE7 :(
     
  16. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    Still no luck :(
     
  17. modder New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    382 (0.16/day)
    Thanks Received:
    153
    could you try another browser ?

    toolbar :View ---Zoom and choose 50%
    check all lan cables or wifi connections
     
    Last edited: Jun 25, 2008
  18. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    I've reverted back to 9.27 and it's still FUBAR. I'm gonna have a go on firefox 3 and see how that pans out.
     
  19. DeltaFox

    DeltaFox New Member

    Joined:
    May 2, 2008
    Messages:
    39 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Denmark
    :( I am having the same problem as you, oli_ramsey, it just won't work
     
  20. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    Glad to see I'm not alone, it's frustrating as hell. I'm so used to Opera I just cant be arsed to use FF3 or basic IE7. :ohwell::(:mad::cry::banghead::shadedshu etc

    BTW I love your avatar from Yahtzee's hilarious reviews :laugh:
     
    Last edited: Jun 27, 2008
  21. paybackdaman

    paybackdaman New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    425 (0.18/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Clermont, FL
    just a shot in the dark, but could it be the skin? have you tried using the opera native skin? I know that i once downloaded one and it screwed up opera. i had to uninstall then uninstall the skin after a re-install.
     
  22. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    No it's not that either. I'm really confused about this, somehow the error has made it's way onto 9.27 which was working perfectly :confused:

    I've posted it in the Opera forums anyway (http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=239939&t=1214575071&page=1#comment2629676), hopefully some1 will know how to fix it.
     
  23. paybackdaman

    paybackdaman New Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    425 (0.18/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Clermont, FL
    go into view>style make sure author mode is enabled and all the other things don't have checks next to them.
     
  24. modder New Member

    Joined:
    Mar 1, 2008
    Messages:
    382 (0.16/day)
    Thanks Received:
    153
    i'm tried opera 9.50 beta (some bug ) and 9.50 (work fine).
    please uninstall previous release and install the latest .
    official link download:http://www.opera.com/
     
  25. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.35/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    I've tried uninstalling and re-installing all sorts of versions (9.27, 9.50 + 9.51 RC1) but it's still messed up :cry:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page