1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[FF] Pay it forward TPU

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by Paulieg, Nov 11, 2011.

?

How should we keep the PIF thread organized?

Poll closed Feb 1, 2012.
  1. I like the google doc. We just need to beat those who abuse it.

    3 vote(s)
    12.5%
  2. I'd prefer to just list all of my current available items in a post

    16 vote(s)
    66.7%
  3. I could care less how we do it.

    5 vote(s)
    20.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    Scaminatrix, when its back from RMA its your RAM. great post count and I like ya.

    Sent it away on the 2nd. no email for confirmation yet but its all good, will be in touch the day it comes in....wouldnt mind the E6300 to replace me boys E2140, even then it yours as I say karma etc.
    scaminatrix says thanks.
  2. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    Easy...great customer service. No receipt needed.


    PSU cables are just great...buddy they are brand new....2 gig BTW for the RAM
    scaminatrix says thanks.
  3. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,578 (2.19/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    No, but you need to return the whole kit.

    ^^ beat me to it :laugh:

    Sweeet!
    If you would be so kind as to reserve the RAM for me please and Paulieg, can you add the C2D E6300 from my FS thread in my sig please?
    I'll PM you just to make sure.
    I'll talk more with JT first as I think he wants it :)

    Sounds like a deal then! Have you got a heatware account? I'll leave you some feedback.
  4. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,524 (10.24/day)
    Thanks Received:
    6,041
    Location:
    Chatsworth, GA
    I have some corsair XMS2 sticks that is a kit. I have been told one acts up and BSOD or atleast his PC did with them in it and he switched ram and it fixed it, so I will do more testing tomorrow. I will try to RMA if I can.
    Crunching for Team TPU
  5. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    I sure do have heatware...Can you keep the C2D until the XMS2 makes a show at my house though.

    I have dealt with corsair before but would hate to keep yourself waiting.

    My heatware is http://www.heatware.com/eval.php?id=78576 but for free/swap stuff I care little for rating.....without doubt you would have got the offer of the RAM for simply being you.
    scaminatrix says thanks.
  6. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,578 (2.19/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    Yea definitely, Corsair are the most reasonable company I've ever dealt with and RMA'd to. I'll actually go so far to say it was a pleasure :laugh: But seriously yea, great customer service.

    Yea no worries mate. I just had a quick look for the C2D can't find it lol only took photo's of it the other day! PM coming your way
  7. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    Honestly bud, You need the RAM I ask nothing for the pleasure of it, it would be nice for quick karma but really no need.

    Your a fine member of TPU that I look up to.. RAM's your no matter what you choose to do with the CPU.
    scaminatrix says thanks.
  8. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,578 (2.19/day)
    Thanks Received:
    794
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    Nah CPU's yours mate it's no probs. I just need some RAM to get the woman on Windows 7. Even 1GB is enough for Win7 so she can consider herself lucky :laugh:

    And thanks man, my kids constantly beat me and abuse me so it's good to know I'm liked somewhere in life :roll:
    JustaTinkerer says thanks.
  9. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    Good to know Im not the only man beaten by his kids....LOL YGPM.
  10. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    4,817 (4.84/day)
    Thanks Received:
    3,358
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Add me to the beatn' on by kids list.
    Crunching for Team TPU
  11. boomstik360

    boomstik360

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    2,207 (1.11/day)
    Thanks Received:
    426
    Does anyone happen to have any laptop processors?
  12. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    4,817 (4.84/day)
    Thanks Received:
    3,358
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    Is there any you are specifically looking for?
    Crunching for Team TPU
  13. rangerone766

    rangerone766

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    1,036 (0.40/day)
    Thanks Received:
    111
    i have a few older pentium m's, a sempron of some sort, a celeron 478
  14. boomstik360

    boomstik360

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    2,207 (1.11/day)
    Thanks Received:
    426
    I was looking for the older AMD Turion 64's greater than 1.6Ghz
  15. ThE_MaD_ShOt

    ThE_MaD_ShOt

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    4,817 (4.84/day)
    Thanks Received:
    3,358
    Location:
    Hi! I'm from the Internet
    I don't have any of those. I have a couple XPM's
    Crunching for Team TPU
  16. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    Funnily enough....I might.

    Give me a few days to look them out and make sure an IM me, I will forget.

    I know I have a 1.8ghz ML-32 someplace. out of an upgraded NX6125 HP.

    Finding it is another matter.
    boomstik360 says thanks.
  17. whitrzac New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    366 (0.28/day)
    Thanks Received:
    29
    Location:
    Baraboo, WI


    Last time I checked sodimm DDR1 1gb sticks were $20+... DDR2/3 are free....
  18. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    You should try checking in the "not giving away thread"

    Added to my list so-dimm ddr1
  19. JustaTinkerer New Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    272 (0.27/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Scotland
    DP but in giving..I deserve a double :)

    I got this message, this is also my answer.



    Full (ish, kind of) 360 (no HDD, controller or PSU) with no dvd drive but the key supplied MUST BE A LITEON DRIVE ITS REPLACED WITH DUE TO NEW DASHBOARD.

    Can replace drive and post for £25, will take a few days for drive to get here and for me to inject drive key.
    If you have the know how and the tools for it then this could be a free 360 but to say again LITEON NEEDED, cost for the drive on fleabay is £22 new, Used £16...

    EDIT DUE TO MORE QUESTIONS:WILL NOT INJECT TO PLAY BACKUPS, I HATE PIRATES WILL ONLY INJECT ORIGINAL FW, DONT EVEN ASK
    Last edited: Jan 12, 2012
    theonedub says thanks.
  20. mjkmike

    mjkmike

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,551 (0.94/day)
    Thanks Received:
    3,495
    Location:
    Alberta,Canada
    Just sent you a PM.
    Crunching for Team TPU
  21. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,141 (2.48/day)
    Thanks Received:
    1,643
    i have a drive if someone wants this 360,just gotta find someone to flash it for you.
  22. camoxiong

    camoxiong

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    655 (0.49/day)
    Thanks Received:
    58
    Location:
    Fresno, CA
    any have a 8 series or 9 series card to give away? LMK pm me too
    Last edited: Jan 12, 2012
  23. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,124 (11.68/day)
    Thanks Received:
    9,459
    i'm happy to give you the 8600GT from my GF's system if i can get her something faster first.
    camoxiong says thanks.
  24. Rule-R

    Rule-R New Member

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Messages:
    260 (0.08/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    Holland
    Trying to update a dated pc, in need of 2x2 DDR2 and a 1gb vidcard. (HD5750 maybe, or GTS250?)

    Will be putting some of my own leftovers in that pc as well, and since i believe in Quid Pro Quo:

    Leadtek Nvidia 6600gt
    Leadtek Nvidia 7900gt
    Seagate 7200rpm 160gb HD

    Waiting for new owners!

    Ps. Maybe more to come need to check @ home.
  25. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,124 (11.68/day)
    Thanks Received:
    9,459
    hmmm.... is that 7900GT faster than an 8600GT?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page