1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

PC - Halo Ain't workin

Discussion in 'Games' started by Brutalfate, Sep 20, 2006.

  1. Brutalfate New Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    374 (0.13/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    AUS, NSW, Sydney
    Helloooo, I've installed Halo on my computer and it doesn't want to work, I've got a Radeon 9600XT (256MB), 512MB of RAM and a P4 3.00Ghz CPU. I've also installed the latest DirectX.


    Any idea what could be the problem? Below is am image of what happens when i try to run Halo.


    [​IMG]
     
  2. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    Get the latest ATI drivers.
     
  3. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,363 (2.95/day)
    Thanks Received:
    906
    And reinstall DirectX 9, I had the same problem with Age of Empires not wanting to run. Must be a bug with microsoft games.
     
  4. devinXkillyou

    devinXkillyou New Member

    Joined:
    May 11, 2006
    Messages:
    388 (0.13/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Texas
    why does microsoft have to put "fatal error". its really not that fatal. seems overly serious.
     
  5. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.39/day)
    Thanks Received:
    687
    lnstall the latest cat, and put the settings to default.
     
  6. Casheti

    Casheti New Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    4,422 (1.44/day)
    Thanks Received:
    29
    Try enabling hardware acceleration
     
  7. Atomic77 New Member

    Joined:
    Feb 25, 2006
    Messages:
    63 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    West Bend, Wisconsin
    Yeah stuff like that happens I guess. :)
     
  8. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,215 (5.17/day)
    Thanks Received:
    3,570
    Location:
    Florida
    Halo for the pc in itself is already a pretty flakey game.




    ya thats a directx error try reinstalling it you can download it by itself directly from microsoft that would be your best bet i think.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page