1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Pimp your G15 LCD.

Discussion in 'General Nonsense' started by ktr, Jan 23, 2007.

  1. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    I just bought a G15 (also got the other day a MX518, which in my opinion is much better than the G5/7) today and I gotta say that this is one friggen neat keyboard with a lot of potential.

    First thing was to get that LCD screen in use...so I took someones template and started to customize it. It is god dam easy to do this with LCDStudio 2.0.

    It has full compatibility with ATItools, speed fan, and much more.

    Anybody have some L33T LCDS? :pimp:

    ---------------------------------------------------------------

    Attached is my LCD save.

    [​IMG]

    1) You will need LCDStudio 2.0 ( http://www.lcdstudio.com/site20/home.php )

    2) Also, included in the ZIP are the Fonts used (you will need to extract that in the font folder in control panel)

    3) You will have to edit the network so it can read your own NIC.

    4) Get speedfan and atitools to use all functionality.

    5) you may have to edit couple of the reading so that it matches your system (ie. for me, temp2 in speed fan is cpu temp; but sometimes temp1 is cpu temp...also things like what hard drive to get info off, etc...ask me if you have some questions.)

    Enjoy.

    btw, my name has been remove, now it is TPU! for generic purpose for this forum.
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 3, 2007
  2. Namslas90 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    4,851 (1.60/day)
    Thanks Received:
    555
    Location:
    Earth
    Hey that's cool. There are lots of LCD profiles for that keyboard, logitech, AMD, WOW, COD, and lots more, just search the I-net.
     
    Last edited: Jan 23, 2007
  3. i_am_mustang_man New Member

    Joined:
    Feb 7, 2006
    Messages:
    1,854 (0.57/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Boston
    i got one of those keyboard for xmas, but have yet to set it up. i wanted one for the exact lcd setup you have going right now

    sweetness man
     
  4. hv43082

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    1,466 (0.49/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    Orange County, CA and Miami, FL
    check out g15forums.com. They have tons of applet and templates for LCD studio. This is my favorite one right now. If you are a CS:S player, checkout Echovoice Gamer Statistics. It lists your weapons and stats.
     

    Attached Files:

    • 1.JPG
      1.JPG
      File size:
      14.2 KB
      Views:
      5,852
    Last edited: Jan 23, 2007
  5. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    Anybody know how to get Gmail working with the POP3 monitor? The problem is that gmail uses a SSL (secure socket layer) and some how I cannot configure that.

    edit: nm..found the fix.
     
    Last edited: Jan 23, 2007
  6. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    WOW thats neat, I have done that to mine, but your template is nice!
     
  7. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    EDIT!

    image changed...i added some new features ;)
     
  8. INSTG8R

    INSTG8R

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    3,066 (0.83/day)
    Thanks Received:
    549
    Location:
    Lost in Norway
    Everest FTW

    [​IMG]

    No fancy stuff just a blank box you can put whatever Everest can Monitor in and layout how you choose.
     
  9. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    Everest has g15 support?
     
  10. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
  11. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    San Antonio, Texas
    Can you post you template? I like it alot.
     
  12. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    added in the first post :toast:
     
  13. mkers Guest

    Can you tell me how you got gmail working with the LCD Pop3 Monitor?
     
  14. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    http://www.g15forums.com/forum/

    your answer will be in there...
     
  15. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    Updated! Crammed more crap ;)
     
  16. Scavar

    Scavar New Member

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Messages:
    573 (0.19/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ft Lauderdale, FL
    Screw LCDs, Saitek Eclipse for life!


    Actually i've been noting the few LCD things here and there, and now that I get its purpose really, its pertty friggin neat.
     
  17. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    It is very neat...

    the G15 is no better than a regular keyboard...it specialties are having on-the-fly programmable macros keys, lumination, and the lcd screen. Usually you can find this keyboard on sale for 50-60 bucks and is well worth it.
     
  18. Makaveli

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    430 (0.13/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Toronto, Ontario
    I like ... :0

    Great idea :rockout:

    [​IMG]
     
  19. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,407 (2.33/day)
    Thanks Received:
    687
    The only thing i dont like about the everest that its exteremly dull/boring, also very limited to what lcdstudio can offer.
     
  20. Makaveli

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    430 (0.13/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Toronto, Ontario
    While I agree with u there, it does have one benefit. uses less memory than LCD studio!
     
  21. INSTG8R

    INSTG8R

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    3,066 (0.83/day)
    Thanks Received:
    549
    Location:
    Lost in Norway
    Well I have a licence for my Everest because to me it is an essential program(it replaces MBM5 IMO and then some)
    Basically Everest gives you a blank Rectangle that you can put whatever monitoring Info available to it.
     
  22. technicks

    technicks

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    3,560 (1.13/day)
    Thanks Received:
    257
    Location:
    Enschede, The Netherlands
    Can you explain how to set it up? I don't know where to look in everest.
     
  23. frankenchrist

    frankenchrist New Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    249 (0.09/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Washington
    Sikk Mod Nice work!.
     
  24. Taz100420

    Taz100420

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    1,929 (0.65/day)
    Thanks Received:
    100
    Location:
    Fremont, Ohio
    I cant wait for my G15!
    Its gonna be alot better than the LCD on my case.
     
  25. YTDamnit Guest

    Dude, you rock for two reasons. 1) I am just now looking at a G15 and you have one already and 2) You play ArmA!!

    /bows
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page