1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Pixelation full screen, RMA?

Discussion in 'Graphics Cards' started by newconroer, Nov 2, 2008.

  1. newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    2,818 (1.09/day)
    Thanks Received:
    264
    A friend of mine has a GTX 280 that was working as of yesterday. Today it's giving him this >

    http://img01.yeuxverts.net/_images_/img01.12/nvu22i.k9q5uf.7z2vk.jpg

    As soon as he turns on the computer.

    He's been through checkin the seating, the temperature, power etc. Everything is as it was before, when it was working.

    Since this is happening as soon as he turns on the computer, and he's put in an old card which works immediatley, I am thinking he should RMA?

    Thoughts?
  2. technicks

    technicks

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    3,559 (1.19/day)
    Thanks Received:
    257
    Location:
    Enschede, The Netherlands
    RMA for sure. Asap.:)
  3. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,065 (5.25/day)
    Thanks Received:
    3,501
    Location:
    Florida

    card is nuked RMA
  4. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    5,451 (2.22/day)
    Thanks Received:
    635
    Agreed.
  5. mullered07

    mullered07 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    2,648 (0.97/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    UK
    memorys fried by the looks of it, had the same issue a few years ago with a geforce ti4600
  6. zithe

    zithe

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,087 (1.39/day)
    Thanks Received:
    345
    Location:
    North Chili, NY
    A few years ago? ><

    Can't say anything that hasn't already been said. RMA it. XD

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page