1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

possible heating problem

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by Uptime73, Aug 6, 2008.

  1. Uptime73 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    109 (0.03/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Columbus, Ohio USA
    Hello all. I increased the voltage slightly to make it more stable. Now that I have done that, I have noiced that the temp is hovering around between 50 to 52 degrees Celsius. Am I running too hot, and what should I do? I have an older Pent 4 2.4 GHz and just one fan. What should I do? Thanks.

    - Josh
     
  2. DonInKansas

    DonInKansas

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    5,096 (1.89/day)
    Thanks Received:
    1,265
    Location:
    Kansas
    Can you give specs on the rest of your system? What kind of cooling are you using?
     
  3. Uptime73 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    109 (0.03/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Columbus, Ohio USA
    Motherboard is Iwill P4HT with latest BIOS
    Processor is Pent 4 2.4 GHz
    have just cpu fan as far as I know.... not sure brand or model
    1 GB stick PC 2700 (333) DDR memory (PNY brand)
    ATI Radeon 9000
    80 GB Western Digital Hard drive

    Is that enough enfo? Thanks.

    - Josh
     
  4. Uptime73 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2005
    Messages:
    109 (0.03/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Columbus, Ohio USA
    Hello all. Sorry about that. Here is more info I forgot to give

    the processor is set to 160 MHz (raised from 133)
    Vcore voltage is set to 1.850 V
    memory voltate is set to 2.7 V

    Thanks

    - Josh
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page