1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Post your HDD Speeds!

Discussion in 'Storage' started by satindemon4u, Sep 10, 2011.

  1. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    That was my bad Morgoth. You are now listed.
     
    Last edited: Sep 3, 2012
  2. BATOFF

    BATOFF New Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    68 (0.03/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Earth
    here is mine
     

    Attached Files:

  3. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    updated!
     
    BATOFF says thanks.
  4. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,249 (0.81/day)
    Thanks Received:
    349
    Location:
    Oulu, Finland
    [​IMG]

    Single SSD:
    OCZ Agility 3 120GB – 138.8 – 402.1 – 283.4 Laurijan
     
  5. newlife

    newlife New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    112 (0.14/day)
    Thanks Received:
    30
    Location:
    Adelaide, Australia
    Hitachi Deskstar 7K3000 HDS723020BLA642 2 TB HDD:
    [​IMG]

    And Patriot Pyro 60 GB SSD(with last firmware which doubles the speed):
    [​IMG]

    UPDATE:ASRock RAM Disk 3 GB(ddr3-2080mhz)
    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 16, 2012
  6. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,249 (0.81/day)
    Thanks Received:
    349
    Location:
    Oulu, Finland
    [​IMG]

    Asrock XFastRAM RAM Disk
    Samsung green 30nm DDR3 2000MHz - 5772.5 - 6789 - 6462.5
     
  7. Soup

    Soup New Member

    Joined:
    Nov 17, 2011
    Messages:
    159 (0.15/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    'merica
    2 Vertex 3 120gb in RAID0
    [​IMG]

    I'm guessing the low speeds are due to the marvell controller?

    If i switch over to the Intel ports and rebuild the raid, will I have to re-install my OS?
     
    Last edited: Sep 17, 2012
  8. Tatty_One

    Tatty_One Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    16,648 (5.25/day)
    Thanks Received:
    2,490
    Location:
    Worcestershire, UK
    Here's my Samsung F4 320GB.......... Will do me SSD sometime too.
     

    Attached Files:

    Last edited: Sep 17, 2012
  9. Drac

    Drac

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    126 (0.04/day)
    Thanks Received:
    5
    Vertex 2 60 gb and Vertex 4 128 gb

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. Wrathier

    Wrathier

    Joined:
    Jul 29, 2012
    Messages:
    118 (0.15/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    Sweden currently.
    Took some screens of speed from Crystal mark 64-Bit:

    Raid 0 OCZ Vertex 4 (Remade with new firmware Version: 1.5:

    [​IMG]

    Raid 0 Seagate Intern Barracuda 500GB (Cache 16 MB / 7200RPM / Sata 6Gb/s) ST500DM002

    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 19, 2012
  11. renz New Member

    Joined:
    Oct 22, 2012
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    My Dual SSD Setup (Raid 0)

    [​IMG]
     
  12. baskinro New Member

    Joined:
    Nov 17, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    SSD Bench

    Saw some bench on this guide using ram cache. i think this guide on http://www.computingunleashed.com/tweaks-to-speed-up-ssd-optimize.html ssd explains it.
     
  13. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    Haven't updated in a while so I thought I would. Updated!
     
  14. Totocellux

    Totocellux New Member

    Joined:
    Dec 28, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hi, this is my setup and the ramdisk (SoftPerfect Ram Disk v3.4.3) score:

    [​IMG][​IMG] [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    Thank you! Will update shortly :)
     
  16. purecain

    purecain

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    619 (0.20/day)
    Thanks Received:
    161
    crystal markramdrive.png heres mine, intel srt specs in sig.... ive got an extra set of Kingston beast winging its way over here for Monday, I'm looking forward to joining the ram disk crowd... the speeds look unbelievable...
    [​IMG]

    and heres my ramdisk's initial score... ive just set it up... cant get the pictures in order... doH!!!!!!
     
    Last edited: Dec 14, 2013
  17. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    Could you guys please test in HDTune so that I can add you to the list. It just gives me some easier numbers to work with. :)
     
  18. purecain

    purecain

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    619 (0.20/day)
    Thanks Received:
    161
    I just noticed im running the same mem speed as Totocellux but his scores are much higher on the same chipset...

    that improvement looks like it came from your oc on the base clock.. what were your experiances and sweet spots, I havnt played with base clock yet....
     
  19. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    Hope he comes back and sees your question haha. Be nice if there were a way to....tag or something. May want to go ahead and shoot him a PM or something.
     
  20. purecain

    purecain

    Joined:
    May 12, 2006
    Messages:
    619 (0.20/day)
    Thanks Received:
    161
    I cant get it to work accelerated through srt atm on HDTune... its typical... its giving me a constant 525-540mbps just using the 60gb corsair force.... also it wouldn't recognise the ram drive either...

    i'll post my score up after ive sorted it...
     
  21. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    Alright that works too! :) Thank you. Sorry for the trouble.
     
  22. mightysi

    mightysi

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    66 (0.03/day)
    Thanks Received:
    17
    [​IMG]
    Samsung Spinpoint F3 1TB

    [​IMG]
    2x OCZ Agility 3 120Gb in Raid 0
     
  23. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    First post has been updated to include your speeds. It seems you scored .2 lower (if I remember correctly) than me haha. I too use to have a spinpoint F3. Loved it!
     
  24. Octopuss

    Octopuss

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    835 (0.45/day)
    Thanks Received:
    92
    Location:
    Czech republic
    And now for something a little bit less common I guess. Surprisingly, I haven't heard about anyone with this SSD yet, which puzzles me, because its performance is simply amazing.

    Nevermind the CPU usage, I had something running in the background with 6 threads :D
     

    Attached Files:

  25. satindemon4u

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    782 (0.54/day)
    Thanks Received:
    59
    And added to the list you are! I think you may be the first on the list using a SanDisk which as you stated, seems odd that no one else is using one. Speeds seem good to me. I mean, you came in 4th on the list of SSD speeds! :D
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page