1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Post your Speedtest.net Speeds!

Discussion in 'Networking & Security' started by DanishDevil, Aug 13, 2009.

  1. btarunr

    btarunr Editor & Senior Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    28,378 (11.31/day)
    Thanks Received:
    13,607
    Location:
    Hyderabad, India
    [​IMG]
  2. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,125 (11.68/day)
    Thanks Received:
    9,461
    bandwidth shaped my guest wifi. try and do more than facebook on that, mofos!

    [​IMG]
  3. dlf New Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    20 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    [​IMG]
    Last edited: Jul 21, 2013
  4. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
  5. Aquinus

    Aquinus Resident Wat-man

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    6,163 (6.58/day)
    Thanks Received:
    2,022
    Location:
    Concord, NH
    I've been staying with my in-laws for a bit. At least the internet isn't too bad. :p
    [​IMG]
  6. gdallsk

    gdallsk

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    289 (0.34/day)
    Thanks Received:
    114
    Location:
    Northamptonshire
    [​IMG]
    PC

    [​IMG]
    3G network on my iPhone 4S
  7. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
    AT&T UVerse - Upgrading to comcast/xfinity on monday

    [​IMG]



    T-Mobile HSPA+ on My Nexus 4

    [​IMG]
  8. Aquinus

    Aquinus Resident Wat-man

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    6,163 (6.58/day)
    Thanks Received:
    2,022
    Location:
    Concord, NH
    I'm at my in-law's lake house. They don't seem to care about fast internet up here. :(
    Fortunately I don't need it for too much, but my wife watching a video could slow it down pretty easily.
    [​IMG]
  9. T4C Fantasy

    T4C Fantasy CPU & GPU DB Maintainer

    Joined:
    May 7, 2012
    Messages:
    973 (1.16/day)
    Thanks Received:
    411
    [​IMG]
  10. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,863 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,152
    Soo, my cell data is faster than my home internet...
    [​IMG]
    [​IMG]
  11. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
    Last edited: Jul 27, 2013
    Sir B. Fannybottom says thanks.
  12. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
    Upgraded to Comcast/Xfinity today and the speeds are alot better than Uverse's

    [​IMG]

    [​IMG]




    AT&T Uverse

    [​IMG]

    [​IMG]
    Last edited: Jul 27, 2013
    Sir B. Fannybottom says thanks.
  13. bissag New Member

    Joined:
    Feb 25, 2013
    Messages:
    12 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    Last edited: Jul 28, 2013
    Arjai and Sir B. Fannybottom say thanks.
  14. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,203 (3.15/day)
    Thanks Received:
    2,090
    Location:
    Newport Beach, CA
    Updated!
  15. m6tzg6r New Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    27 (0.05/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    australia
    Welcome to Australia, where the speeds are pretty much garbage.
    5mb is line speed or whatever, all i actually download at is about 500kbps.

    If any aussies know of FAST internet in sydney please fill me in :)

    [​IMG]
    Lionheart says thanks.
  16. slyfox2151

    slyfox2151

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    2,606 (1.27/day)
    Thanks Received:
    524
    Location:
    Brisbane, Australia
    Your "download" speed is measured in megaBYTES were as your "line speed" is measured in megaBITS. a difference of 8 bits in a Byte.
    5.00Mb/s
    Devided by 8 =
    0.625 MBps or 625 KBps

    Cable is the only high speed internet currently and it only coveres a very select area, speeds UPTO 100/2 or something like that. Its also a lot more expensive then ADSL, $100 for 500GB per month vs $60 unlimited with TPG. I would go with Telstra and not Optus if its available.

    (Other than the NBN witch is slowly being rolled out)
    Have a look at this map and check when you might be able to get NBN (Fibre to the Home) Speeds of 25/5, 100/40.
    http://www.nbnco.com.au/when-do-i-g...:nbn-rollout&gclid=CM2MgJr41bgCFUYipQodDjAAyw

    ADSL sucks :p
    http://www.speedtest.net/my-result/2866326343
    Last edited: Jul 30, 2013
  17. n3rdf1ght3r

    n3rdf1ght3r

    Joined:
    Feb 17, 2012
    Messages:
    346 (0.38/day)
    Thanks Received:
    260
    Location:
    The city with the druggie Mayor
    [​IMG]
    Home using wired. Sucks that i'm paying $60 a month and have a 120GB cap. Wish they had Google fiber in Canada.
    Crunching for Team TPU
  18. xvi

    xvi

    Joined:
    Nov 10, 2006
    Messages:
    1,943 (0.68/day)
    Thanks Received:
    1,067
    Location:
    Washington, US
    My girlfriend wants me to move to Canada. Here in the states, even my phone has ~25-30 Mbps speeds and no cap, no throttling. The idea of having a data cap at home may be hard for me to wrap my head around.

    Have they ever actually said anything about your cap? Warnings? Charges for overages?
    Crunching for Team TPU
  19. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    10,481 (3.38/day)
    Thanks Received:
    2,142
    From what I'm reading the US have strange internets as well. At least I see a lot of people from the US complaining about it.

    120GB is quite a lot though, unless you are downloading tons of stuff and streaming HD movies 24/7.
  20. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
    120GB isn't remotely enough for me :roll:
  21. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,033 (1.75/day)
    Thanks Received:
    797
    Location:
    Milky Way Galaxy

    [​IMG]

    [​IMG]
  22. Irony

    Irony

    Joined:
    Sep 25, 2011
    Messages:
    1,721 (1.62/day)
    Thanks Received:
    442
    Location:
    Outer Rim system of the interwebz
    I don't think that it's physically possible for me to dl 120gb in a month, rofl. Internet speed is so crap
    Crunching for Team TPU
  23. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,473 (3.20/day)
    Thanks Received:
    612
    Location:
    Memphis, TN
    :D



    i can go through that in a week
  24. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    10,481 (3.38/day)
    Thanks Received:
    2,142
    [​IMG]
  25. n3rdf1ght3r

    n3rdf1ght3r

    Joined:
    Feb 17, 2012
    Messages:
    346 (0.38/day)
    Thanks Received:
    260
    Location:
    The city with the druggie Mayor
    It's in the contract. A webpage pops up to notify you when you use 75% and 100% of your bandwidth. I use Rogers so the overage charges depend on which plan you have, they range from $5 to $2.50 per GB over your limit. Rogers is stupid and like to rip you off so... If you do end up moving to Canada I would highly recommend using TechSavvy. They have a min cap of 300GB with unlimited plans available. It's alot cheaper and they offer faster speeds for a lower price. My dad hates change so he refuses to switch, so i'm stuck with overpriced slow internet. Shaw is also pretty good if you're in the BC region.
    AlienIsGOD says thanks.
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page