1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Post your Speedtest.net Speeds!

Discussion in 'Networking & Security' started by DanishDevil, Aug 13, 2009.

  1. Irony

    Irony

    Joined:
    Sep 25, 2011
    Messages:
    1,721 (1.56/day)
    Thanks Received:
    442
    Location:
    Outer Rim system of the interwebz
    Check this out, its at the community college here after hours
    IMG_20131217_122608.JPG
     
    Crunching for Team TPU
  2. Sir B. Fannybottom

    Sir B. Fannybottom

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    2,906 (2.39/day)
    Thanks Received:
    1,182
    [​IMG]
    haaai guies
     
  3. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    7,102 (7.94/day)
    Thanks Received:
    3,283
    Location:
    Gypsyland, UK
    Oh Kevin, that looks better than last time!
     
    Sir B. Fannybottom says thanks.
  4. BazookaJoe

    BazookaJoe

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    869 (0.39/day)
    Thanks Received:
    235
    When I am omnipotent ruler of the omniverse, I will have each and every one of those god damn vacuum cleaners destroyed...


    Oh Henry... how I loath your mocking grin...
     
    Crunching for Team TPU
  5. THANOSJ3

    THANOSJ3

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    at parent's home.Thessaloniki's Server tested because at Athens horrible lag.

    [​IMG]

    at my home...it's a bit old i can say :p
    8Mb/s max..so 7.12 it's ok i can say..
    [​IMG]

    both speed's can't do for stream..pfff

    let's wait for a vdsl line or satelite..
     
  6. Zedicus

    Joined:
    Sep 30, 2004
    Messages:
    490 (0.13/day)
    Thanks Received:
    41
    headless server i own, line has 2MB QOSed to another purpose also so this test can not show full line speed. file was 348 meg vista sp.

    just wanted to add that it is a AMD server with an intel nic. for the price performance category i am always an AMD guy but a dedicated intel nic gets about 33% better performance then the onboard nic. and yes, i verified this myself on this exact box. onboard is gigabit realtek codec, intel nic is on the pcie bus and is the intel nic with the heatsink on it. best nics ever, totally worth the 19$, even if i was just using the computer for gaming.

    spd.jpg
     
    Last edited: Dec 23, 2013
  7. Blue-Knight

    Blue-Knight

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    332 (1.12/day)
    Thanks Received:
    47
    [​IMG]

    And I'm very happy with it.
     
  8. pdimar1

    pdimar1

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    75 (0.12/day)
    Thanks Received:
    38
    [​IMG]
     
  9. Frag Maniac

    Frag Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    2,568 (1.81/day)
    Thanks Received:
    537
    Proud new papa of my first ever 12MB speed connection. I've been a Qwest/Centrury Link customer for over 22 years, so I always talk to their Loylaties (promo) dept to get the best deal I can. They basically say as long as it's not the same deal back to back, they can work something out. This is running me $27.50.

    Speedtest.net
    [​IMG]

    Pingtest.net
    [​IMG]
     
    Blue-Knight says thanks.
  10. Durvelle27

    Durvelle27

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    2,572 (3.16/day)
    Thanks Received:
    642
    Location:
    Memphis, TN
    T-Mobile LTE on my Nexus 4

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  11. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,604 (10.05/day)
    Thanks Received:
    6,102
    Location:
    Chatsworth, GA
    My DayZ server on a OC3 card.

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  12. Frag Maniac

    Frag Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    2,568 (1.81/day)
    Thanks Received:
    537
    Wow, my DL speed is suddenly now testing at 13.3Mbps instead of the 10.5 previously!
     
  13. vargis14 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2014
    Messages:
    2 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    [​IMG]

    There is my home Fios Connection. Paying for 75dwn and 35up 5 HDTV boxes one is a HDTV DVR accessible by all HDTV's and 2 standard tv boxes along with phone with a battery backup $109 + taxes. No CAP! I wanted to get their 150/65 service since the cost to upgrade from 35/15 to 75/35 was 5$ a year ago, but they want $55 more a month for the first 3 months then it would be 80$ a month more it is definitely not worth the extra money. I would love to double my speed but not for 50-75% more then I am paying now including TV and phone. They are nuts.

    BTW hello everyone
     
  14. Blue-Knight

    Blue-Knight

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    332 (1.12/day)
    Thanks Received:
    47
    And for how much do you pay for?
     
  15. Frag Maniac

    Frag Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    2,568 (1.81/day)
    Thanks Received:
    537
    I pay $27.50, which is good pricing for west coast US.
     
  16. Arjai

    Arjai

    Joined:
    Apr 3, 2012
    Messages:
    2,076 (2.28/day)
    Thanks Received:
    3,276
    Location:
    St. Paul, MN
    [​IMG] At the bar, using their 11g that the jukebox uses.

    [​IMG] In the exact same spot, using my Clear Wireless hotspot.

    Neither are stellar, but, in this location (ground floor of a concrete building with only a glass entry door) it is not so bad. :D
     
    Crunching for Team TPU
  17. Anggoro

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    20 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Indonesia
    [​IMG]
    not bad for a crowded university connection.
     
  18. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,617 (4.76/day)
    Thanks Received:
    1,529
    testmy.net is a better measure of overall connection rate
     
    Blue-Knight says thanks.
  19. Blue-Knight

    Blue-Knight

    Joined:
    Dec 9, 2013
    Messages:
    332 (1.12/day)
    Thanks Received:
    47
    Cool domain name, nice charts, clipboard function, ugly image for sharing, many ways to share result...

    [​IMG]

    http://testmy.net/db/iUP9HzV.HqvYE4A
    Conclusion: Thanks for sharing! :)
     
  20. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,055 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    :clap:

    [​IMG]
     
  21. ALMOSTunseen

    ALMOSTunseen

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    832 (1.10/day)
    Thanks Received:
    325
    Location:
    Sydney, Australia
    Cable I suspect?
     
    Lionheart says thanks.
  22. JunkBear

    JunkBear

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    625 (1.64/day)
    Thanks Received:
    210
    Location:
    Canada
    Download 20Mbps / Upload 10Mbps Videotron câble connection.
     
  23. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,451 (1.54/day)
    Thanks Received:
    1,492
    Ubuntu results, advertised is 120/10. Also do not have any Intel ethernet drivers installed, just Ubuntu's default drivers.

    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  24. R3ign

    R3ign

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    56 (0.02/day)
    Thanks Received:
    5
    My work's EFM connection :/

    [​IMG]
     
  25. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,055 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Yeah I got Bigponds Ultimate Cable bundle, need better upload but it ain't a big issue :peace:

    Wooo I've just hit my 4000th post! :rockout: Do I get any more stars tpu staff? o_O
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page