1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

PowerColor Pimp My Rig Contest - General Discussion

Discussion in 'Contests' started by W1zzard, Sep 3, 2012.

  1. Compgeke

    Compgeke

    Joined:
    May 10, 2012
    Messages:
    110 (0.13/day)
    Thanks Received:
    159
    This is kind of when I wish I still had my PCI GeForce FX-5200, not much can be slower than a 66 MHz 486 DX2+32 MB ram+XP.

    Well, time to go dig out the old Athlon XP machine...I'm using a Mac here.
     
  2. b4n6dw1

    b4n6dw1 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Banten yg agak sejuk
    does my score valid

    hi guys,

    regarding to one of the rules : All scores with N\A FPS won’t be accepted and the scores must be higher than 0,00FPS,

    i got this result

    is it valid or not?
    because i got N/A Scores on : "60 sounds N/A"

    need any advise from you here...
     
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,909 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,668
    only game tests matter, you can just press escape after nature and it will still be valid
     
  4. b4n6dw1

    b4n6dw1 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Banten yg agak sejuk
    thx for the advise :) sol :respect:
     
  5. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,417 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,033
    Location:
    Minnesota/Norway
    Is the screen saver enabled by default on Windows 7? I don't think it is. I only had that problem on Win7.
     
  6. ruk_90 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I've to post here my result?
     
  7. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,417 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,033
    Location:
    Minnesota/Norway
  8. ruk_90 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    i've an hd6870 but i can't downclock it under 300mhz.. whyyyy xD
    And how i can block the memory... mmm...
     
  9. rodpod New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello, can I be part of the community of techpower UP for this challenge ?
    :pimp:
    Thank you.
     
  10. ShadowEW

    ShadowEW New Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    United Kingdom
    Nyaa owo

    Okies, probably quite bad this is my first post for an old account, but nevertheless I tend to lurk a lot more than I post here.

    I'll take a crack at this tonight, I have a rig I'd love to do something with.
    Is there any specifics on OS? At current said rig I'll be using still has Win8 x86 Dev Preview..

    (Edit, I doubt I'll be able to get approved drivers mind you...)

    Edit2:
    Have you tried toying around with it using MSI Afterburner after following this guide to allow unofficial overclocking?
     
    Last edited: Sep 10, 2012
  11. unkelsunk New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    New to TechPowerUP Forums but I joined in because of the Pimp My Rig competition, seems to be the one of the four to best suit me. Hi to you all and good luck in "benchmarking". :p

    Got my score down to 20 but having trouble with the last of the four game tests. The first three get about 0.02-0.03 fps but the fourth keeps hovering around 0.5. Don't really know what to do to get it down further without ruining the other tests so they don't get enough fps to produce a valid score...
     
  12. Octopuss

    Octopuss

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    840 (0.45/day)
    Thanks Received:
    93
    Location:
    Czech republic
    I don't think there's any point in participating anymore since rules say first submission will win if more share lowest score - and there are already people who managed to get 1.
     
  13. Ricson

    Ricson New Member

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Manila, Philippines
    Seriously?! There's someone with a score of one already? Where do you get to see the leaderboards?:confused:

    This is really really hard -_- Only got it to 10
    http://www.3dmark.com/3dm03/6478926

    I hope you guys don't mind but does your system lock up alot when you attempt doing this? I just spent 2 hours for this latest benchmark of mine... :banghead:
     
  14. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,909 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,668
    Update from PowerColor: "FM non-approved drivers will be accepted for this competition"
     
  15. uuuaaaaaa

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    180 (0.16/day)
    Thanks Received:
    31
    I leave mine overnight to get sub 6 scores :p
     
  16. Ricson

    Ricson New Member

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Manila, Philippines
    Lol do you also have a hard time with the pc locking up? Or do you set a time for the other stress apps you are using? Finding it sad that commandline options are not available for 3dmark if you are using the free version T_T it is hard to get out of the test with my pc locking here and there
     
  17. damric

    damric

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    371 (0.22/day)
    Thanks Received:
    95
    It's fun.
     
  18. b4n6dw1

    b4n6dw1 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Banten yg agak sejuk
    i do hope that the regulator will announce new rules about forbidden of underclocking & overclocking :rockout: :laugh:
    no offence :laugh: :laugh:
     
  19. Ricson

    Ricson New Member

    Joined:
    Sep 8, 2012
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Manila, Philippines
    Well not like it's gonna matter... It's easy to make applications non-thread safe. If overclocking and underclocking is not allowed then people would just need to run more instance of the additional apps to saturate the clocks. :toast:
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  20. xpressoz New Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
  21. ShadowEW

    ShadowEW New Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    United Kingdom
    Rawr OwO

    Well, the first system I decided to try. Just because. Didn't work...
    3DMark 03 threw up errors and suggested I used 3DMark 2001! :wtf:

    Intel Coppermine @ 667MHz
    STB Blackmagic Voodoo 2 12MB
    2x 32MB Hyundai 133MHz
    Windows XP x32

    So, that ruled out. I'm going to go back to my original plan and try the system I had in mind originally..

    Athlon 2000 XP+ @ 1.67GHz
    2x 1GB Kingston 200MHz
    ATI Radeon 9500 Pro (or 9200 SE to test)
    Windows 8 Developers Preview x86

    Also, something for you all to have a quick peek at, the above system running with only 128MB RAM ~
    https://www.dropbox.com/sh/oggvkqsy4w038n7/UOIMRlsFa_
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  22. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,417 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,033
    Location:
    Minnesota/Norway
    The benchmark used for this contest is 3DMark03, not PCMark03.
     
  23. xpressoz New Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    10 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    And requires at least 256mb of ram i think...
     
  24. ShadowEW

    ShadowEW New Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    United Kingdom
    Typo sorry, ignore that.. Getting confused ^^'''

    *Edits*
     
  25. pasha4ur New Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ukraine
    Hello
    What does it mean to join the community?
    The system can be tested without drivers installed for your video card?

    I have a model FX 5200 with 64MB, but the old computer sold. I will look for old PC
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page