1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

problem on 3rd party screensavers

Discussion in 'Graphics Cards' started by bim27142, Mar 21, 2005.

  1. bim27142

    bim27142

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    448 (0.12/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Pilipinas!
    it appears to be just white and nothing else.... but windows screensavers worked fine... this problem happened i think after when i had a video card driver update but im not yet sure if this is the cause... could it be?

    anyone had similar issue as this?

    thanks...
     
  2. ReconCX New Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    401 (0.11/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    California
    a list of hardware you use would help... what graphics card are you using and what type of motherboard and chipset?
     
  3. bim27142

    bim27142

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    448 (0.12/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Pilipinas!
    Intel D865GBF (i865G)
    GeCube Radeon 9550XT (Catalyst 5.3)

    plan to roll back to catalyst 5.1, hope it would solve the problem...
     
  4. ReconCX New Member

    Joined:
    Oct 21, 2004
    Messages:
    401 (0.11/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    California
    Maybe, but I didn't get that problem when I updated my 9550 to 5.3 a while back... try reinstalling those 3rd party SS and see what happens.
     
  5. bim27142

    bim27142

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    448 (0.12/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Pilipinas!
    will do... try that tonight when i get home...
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page