1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

problem with catalyst_mobility_64-bit_util

Discussion in 'AMD / ATI' started by CrazyShadowDami, Mar 8, 2012.

  1. CrazyShadowDami New Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Croatia-Zagreb
    the problem is that i checked the adm driver autodetect,and i saw this new update.i succesfully downloaded and installed this update (atleast i think).anyway,just to make shure,i re-opened the driver aoutodetect and it said that i have mobility readon 4xxxx series,and that
    catalyst_mobility_64-bit_util hasnt yet been installed...althrough im pretty shure that i did install it....also when i was in catalyst installer,it didnt really say what i was installing,but i only knew that i installed something.i went to costum install,and i got to the part where you check the boxes about what you wish to install.the descr. for each "box" said that it has been installed and fully updated....sorry for long post.

    :confused::confused::confused::confused::confused:
     
  2. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,668 (5.05/day)
    Thanks Received:
    2,273
    First of all....Proper punctuation and spacing/paragraphing will get you very far on this forum as not everyone likes to or wants to codebreak

    secondly go to your task manager - rightclick where VGA is and Manually update drivers and see if that helps
     
  3. revin

    revin

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    667 (0.26/day)
    Thanks Received:
    78
    You know he meant to say "Device" Manager
    Welcome to TPU :toast:
    Please also fill in your system specs from the User Control Panel

    [​IMG]
     
    KenW and FreedomEclipse say thanks.
  4. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,654 (13.29/day)
    Thanks Received:
    14,045
    Your punctuation isn't proper either. Besides, English isn't everyone's native language. Give people more of a break.:)
     
    KenW says thanks.
  5. CrazyShadowDami New Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Croatia-Zagreb
    thx guys for all the support. i am Crotian so i will try my best with the language. anyway, thx Revin, i was really confused when i was supposed to search that stuff on the task manager, becouse i could not find it anywhere.ill try your suggestion :)
     
  6. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,668 (5.05/day)
    Thanks Received:
    2,273
    yeah - Device manager!! no idea why i said task manager,
     
  7. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,668 (5.05/day)
    Thanks Received:
    2,273
    Its not proper, but its not as bad as some other peoples.

    atleastidonttypemypostslikethis-or,like,this

    like a walloftext so to speak.

    My punction might not be 100% but then how much effort does it take to understand my posts then something like the OPs which fair enough isnt the WORST case we've seen on TPU.

    (no offense to the OP) English might not be everyones first language but it helps if they say

    "sorry for my bad english - I am Croatian" - they could have spelt it in engrish for all i care. at least they made it clear.

    Im just saying what comes into my head first. and i gotta read it to understand it, and if i cant read it then i cant understand it and if i cant understand it then i cant help the OP and if i cant help the OP then I might as well leave TPU as it has never been my intention to leech off the community.
     
  8. CrazyShadowDami New Member

    Joined:
    Mar 8, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Croatia-Zagreb
    well yeah i noticed that i spelt "Croatian" wrong....

    and i know that i have to practice on putting space after ,/./!/?

    but i didnt see any example of me making "walloftext"
     
  9. KenW New Member

    Joined:
    Feb 14, 2012
    Messages:
    19 (0.02/day)
    Thanks Received:
    9
    For Radeon mobility driver update is best to download from the manufacture's website. Auto update never worked if the driver requirement is from manufacturer.

    This is the driver for Mobility 4xxx series from AMD http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

    It says;

    There's no other choice but to download it from the notebook support website :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page