1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Problem with Wildstar at 4k

Discussion in 'Games' started by kalstrand, Jul 14, 2014.

  1. kalstrand

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    48 (0.03/day)
    Thanks Received:
    10
    I recently got an Asus PB287 display. When I first started using it I had no problems. I was gone for about 5 days and now when I start Wildstar it loads the log in screen but I can't use my mouse. One time it didn't get the log in screen at 4k and it worked. It seems like the screen is showing the display at 4k but the game is acting like the resolution must be something else. Once it loaded the log in at what looked like 1080 and my mouse would work is why I think the game acts it is at another resolution (like if I knew where the buttons would be at 1080 and put my mouse there regardless of what is shown it would work).

    Has anybody had something like this happen? If so did you figure out how to fix it? Or does anybody have any solutions?

    I checked my video drivers and they are the most current version.

    In case I don't have them filled out my specs are

    i7 4770k
    Gigabyte Sniper Z87
    16 GB 2400 Mhz Gskill Sniper Ram
    Gigabyte GTX 780 TI GHZ edition
    Samsung 240 Pro SSD
    Corsair HX750 PSU
     
  2. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    2,365 (1.98/day)
    Thanks Received:
    1,305
    Location:
    FL.
    Play the game at lower res and use another usb port for your mouse.

    Then change res when it seems to be working.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page