1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Problem with Windows Movie Maker 2.6

Discussion in 'General Software' started by gopal, Jul 27, 2012.

  1. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    Well, I have recorded a Vid with Fraps and tryed to edit in MM 2.6 and the vid quality is very good in KMPlayer and the vid quality is also good in MM 2.6 without adding it to the timeline but when i add it to the timeline the vid quality gets very bad(can't read a thing) :shadedshu well i tryed to save the vid but the results are same as the timeline preview :mad:

    I always edit in MM 2.6 but i never had problem like this, But when i tryed to edit it on Windows Xp on my other pc the quality was same as original. :ohwell: :eek:

    Is this because of the OS?
    My W7 Ultimate does not had a MM so i downloaded the MM 2.6 from Microsoft, Is this is because i use older version? :confused: I stick to Older Version because i like it's apperance.

    The GPU on the problem giving PC is GMA 950, While the XP is running on GMA 3100

    I also used MM 2.6 on WXP GMA 950 but it never gave me problem on XP

    I think this is much info, but if you guys need more info then just post. :laugh::roll::laugh:
     
  2. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    Just Bumping this thread:D
     
  3. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    WOW, Looks like no one no TPU can answer this. :eek:
     
  4. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    Common someone post here!
    Or
    Just tell me that you guys cannot answer it


    (BUMP)
     
  5. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,779 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    upload a screen shot of the MM settings...and and example vid if possible.
     
  6. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,352 (1.01/day)
    Thanks Received:
    759
    i don't do Windows Movie Maker, why don't u try Virtualdubmod?

    when u got Fraps installed it gets the codec automaticly and than i would use x264 codec for the video encoding ^^
     
    gopal says thanks.
  7. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    Thanks Virtualdubmod is lot better and faster then the MM
     
  8. 1nf3rn0x

    1nf3rn0x

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    2,032 (1.11/day)
    Thanks Received:
    361
    Sony Vegas Pro 10/11 would also be a good option. But it's not free. Ehm.
     
  9. gopal

    gopal

    Joined:
    Jun 25, 2012
    Messages:
    1,027 (1.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Patna, Bihar, India, Asia, Earth, Terron System, M
    I will try that later
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page