1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

punkbuster is beeing a punk

Discussion in 'Games' started by DR.Death, Sep 8, 2007.

  1. DR.Death

    DR.Death New Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    1,757 (0.47/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    Canada
    well i am playing bf2 and i try to get in to any online game it will ether say that it failed to load or i will get in then it will kick me here is what it is saying http://img.techpowerup.org/070908/Capture091.jpg
    the strange thing thou is it just started doing this out of the blue
     
  2. HellasVagabond New Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    3,404 (1.08/day)
    Thanks Received:
    162
    Location:
    Athens , GREECE
    Have you checked if the punkbuster service is running ?
    Use the Task Manager OR RUN services.msc and see if the service is on AUTO and running.
     
  3. DR.Death

    DR.Death New Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    1,757 (0.47/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    Canada
    it is disabled
     
  4. HellasVagabond New Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    3,404 (1.08/day)
    Thanks Received:
    162
    Location:
    Athens , GREECE
    Well put it on AUTO and Enable it.
    That should do it :)
     
    DR.Death says thanks.
  5. DR.Death

    DR.Death New Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    1,757 (0.47/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    Canada
    that worked good
     
  6. HellasVagabond New Member

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    3,404 (1.08/day)
    Thanks Received:
    162
    Location:
    Athens , GREECE
    I knew it would :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page