1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Quadro 4000 and withj 30" dell U3011 2560x1600

Discussion in 'NVIDIA' started by MuggeGHQ, Oct 26, 2012.

  1. MuggeGHQ

    MuggeGHQ New Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi everyone.


    I really need help here.
    Just bought a new workstation with a nVidia Quadro 4000 and 2 30" U3011 Dell monitors.
    I need both monitors to run at full 2650 x 1600. Is that possible with the Quadro 4000 ?
    Please if someone can answer me ASAP because i have to change the graphic card option
    before it arrives to me.
    Thanks a lot.

    Erik S
     
  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,887 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,639
    yes. the card has 1x dual link DVI, 2x DisplayPort. So you could connect 3x U3011
     
  3. MuggeGHQ

    MuggeGHQ New Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Right, but my worries is more if it can handle 2 monitors at 2650x1600 each ?
    Someone said it could be a problem. 2 30" monitors both at 2650x1600 on one Quadro 4000 card.
     
  4. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,415 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,031
    Location:
    Minnesota/Norway
    Yes, It can can output to two 2560x1600 displays simultaneously. But that's the limit. It will only support two displays, not three as W1zzard said. I can't speak for performance though.
     
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,887 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,639
    are you sure about that ?
     
  6. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,415 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,031
    Location:
    Minnesota/Norway
    Yes. It's Fermi based. Plus, I looked at the spec sheet and accompanying PDF to confirm. Only two active displays are allowed.
     
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,887 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,639
    oh right, of course. in that case - only 2 monitors at the same time
     
  8. MuggeGHQ

    MuggeGHQ New Member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi guys.

    Your great... Thats what i needed to hear. I just need 2x 30" connected to the Quadro 4000 at 2650x1600 and the third will be connected to a second GFX 590.

    Perfect.. thx a lot friends.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page