1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Ram overclock :)

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by Bunchies, Apr 10, 2012.

  1. Bunchies New Member

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    133 (0.09/day)
    Thanks Received:
    5
    Okay soo i clocked my ram to 1600 from its 1333 even tho there 1600 sticks

    all i did was change the {Spd} clock to 12.0 wich made it 1600Mhz and left the ram profile at extream and didnt touch any voltages cuzz i left everything els on auto .but my cpu over voltage LEds are on .but there at the moderate level .so should i be worried about it or do the leds come on because i touched clocks on my ram?

    if you need me to post any pitcures from a program like Cpu-z or something just ask
     
  2. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    7,149 (3.20/day)
    Thanks Received:
    1,800
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    btw have you taken any test to check it if it stable or not?
     
  3. Bunchies New Member

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    133 (0.09/day)
    Thanks Received:
    5
    im new to overclocking .so wich would you recommend and ill post the out come
     
  4. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    7,149 (3.20/day)
    Thanks Received:
    1,800
    Location:
    Jakarta, Indonesia
  5. Bunchies New Member

    Joined:
    Feb 24, 2012
    Messages:
    133 (0.09/day)
    Thanks Received:
    5

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)