1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

RAM settings for Kingston 667 DDR2 non-ecc cl5

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by CRW, Oct 7, 2006.

  1. CRW New Member

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Last edited: Oct 8, 2006
  2. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,648 (7.07/day)
    Thanks Received:
    2,971
    Location:
    some AF base
    what mobo do you have?
  3. CRW New Member

    Joined:
    Nov 20, 2005
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I have a Epox EP-MF4 Ultra mainboard and a AMD sempron 3000+ AM2 processor.


    btw. I have had problems with Thunder Probe program it starts to displaying a message: '1607.41' is not a valid floating point value. It does this over and over so i cannot use the program.
  4. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,648 (7.07/day)
    Thanks Received:
    2,971
    Location:
    some AF base
    ouch thunder probe? oh well um just try to get the lowest setting as possible on the ram thats all i can really tell you

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page