1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Rate the System Above You!

Discussion in 'General Nonsense' started by numlock2.0, Jun 1, 2007.

  1. black light burns

    black light burns New Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    151 (0.06/day)
    Thanks Received:
    13
    6/10 take off for the PSU and the low clock speed on the CPU why haven't you pushed it ?Love the video card. took off for the ram and stock cooling
    RAM -1
    PSU -1.5
    CPU clock -1
    stock cooling -.5
    6/10
    not that bad of a build better than mine is.
     
  2. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.43/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
    oh god p4 5/10:p
     
  3. black light burns

    black light burns New Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    151 (0.06/day)
    Thanks Received:
    13
    i know its old.nice OC on stock voltage nice ram... 7/10
     
  4. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.43/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
    maybe a bit quick to rate lol, should make it 7/10
    had an hp board an it was a bastard to oc,
    pinmod sorted that though
     
  5. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Whats wrond with my psu:slap: Its awsome. I cant overclock cause I got a really cheap mobo on ebay for 20$ its a NODUSM3 and the Mobo is locked.
     
  6. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.43/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
  7. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
  8. spud107

    spud107

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    1,194 (0.43/day)
    Thanks Received:
    131
    Location:
    scotland
    only other thing is systool, or u may have to see if your board has one of these[​IMG]
    clockgen chip, all seem to look exactly the same, look at the make/model number,
    but i dont know if nf4 even use these
     
  9. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.84/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    That systool doesnt recognize my board.
     
  10. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.91/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    7/10 for shadow...she needs some ocing

    the claw is waiting for my new cooler to show up ;)

    as for the vid card look in the sig...how much better do u want?
     
  11. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,217 (5.17/day)
    Thanks Received:
    3,571
    Location:
    Florida
    7950x2..if you dont want to go 8 series......the 7800 aint a bad card just a lil outdated.
     
  12. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.91/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    its AGP :shadedshu

    also its really a 7900 in disguise it has a G71 core :D hence why it oc's like a beast
     
  13. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,363 (2.95/day)
    Thanks Received:
    906
    5/10 Old school goodness, but not up to todays standards, hell even mine isn't up to todays standards.
     
  14. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.48/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    7/10.
     
  15. craigwhiteside

    craigwhiteside New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    1,178 (0.47/day)
    Thanks Received:
    101
    Location:
    UK, Liverpool
    7/10 :D, the 3850 gave the extra 3 points :)
     
  16. craigwhiteside

    craigwhiteside New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    1,178 (0.47/day)
    Thanks Received:
    101
    Location:
    UK, Liverpool
    overclock that 3850 and e2140 :cool:
     
  17. Ben Clarke

    Ben Clarke

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    4,403 (1.48/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    England
    I will when it's working :laugh:

    And 8.5/10 to you.
     
  18. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,363 (2.95/day)
    Thanks Received:
    906
    7/10 for you. Get that stuff overclocked.
     
  19. DaMulta

    DaMulta My stars went supernova

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    16,119 (5.41/day)
    Thanks Received:
    1,454
    Location:
    Oklahoma T-Town
    1/10 for intel


    LOL

    nono 8 out of ten. Needs faster ram:)Trust me I know I have the same sticks in mine for now....
     
  20. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,363 (2.95/day)
    Thanks Received:
    906
    8/10 for being the only person on the internet to overclock a Phenom.
     
  21. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.91/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    BAH/10

    well maybe a 8/10 cause i like your rig ;)
     
  22. mikek75

    mikek75 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Messages:
    1,371 (0.46/day)
    Thanks Received:
    118
    Location:
    Chippenham, Wilts, United Kingdom
    6.5/10, you lose a bit for having mixed RAM (and not much of it!),vga getting a bit old and the PSU is a Thermaltake, good overclock on the CPU IMO though...
     
  23. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.91/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    7/10 for you...the X1950PRO is as old as my card...and no cpu oc so far


    as for mixed ram they are both ultra they just have diff chips on them and its never caused issues it ran dual channel on another rig before it moved to this one and clocks to 550mhz or so just fine of course the CT-5 did it @2-3-2-5 timings!

    and thanks on the 3000+ oc i will get my 3400+ up a lot higher when my cooler shows up :D
     
  24. hat

    hat Maximum Overclocker

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    16,922 (5.89/day)
    Thanks Received:
    2,064
    Location:
    Ohio
    7/10 with GeminiII
    RATE MY NEW AND IMPROVED SYSTEM!!

    Thanks to a new Corsair 450VX, my RAM will do DDR2 600 4-4-4-12-1T at 2V. old power supply couldn't do DDR2 600 4-4-4-12-2T 2.3V :/
     
    Crunching for Team TPU
  25. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.91/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    7/10 that 8500GT keeps putting you down but i cant make to much of a fuss over it in benchies its about even with my 7800GS :ohwell: except 3dm03 :roll:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page