1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

RBE (v1.28) and Radeon HD6990

Discussion in 'RBE' started by EXECUT0R-777, Mar 30, 2011.

  1. EXECUT0R-777 New Member

    Joined:
    Mar 30, 2011
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Sapphire Radeon HD6990

    1) taken bios master/slave (with AUSUM switch) with ATi Flash DOS v3.86

    2) modified bios with RBE (v1.28) only ram 1250 -> 1350 (3 value) on master/slave bios (no other parameter edited)

    3) flash back modified bios master/slave (with AUSUM switch) with ATi Flash DOS v3.86

    4) when W7 load blue-screen before the login; presumably when the ATi driver it's initialized
    :banghead::banghead::banghead:
    I don't know but it seems like a CRC is present on original bios... probably the bios detection problem kick-in; I've hoped that with the v1.28 this could be bypassed.

    5) flash back original bios master/slave (with AUSUM switch) with ATi Flash DOS v3.86, ALL OK

    6) there is a way to modify the 'fan settings' of the master bios in the 6990 because in RBE I see strange value ((Tmin 6° = Tmax 6°, etc.)

    Thanks 4 all in advance for your experience/suggestions.
    :confused:
    Last edited: Mar 30, 2011
  2. BAGZZlash

    BAGZZlash RBE Author

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    583 (0.25/day)
    Thanks Received:
    357
    No, there's not. That's a bug, fan tab should be disabled. Thanks for reporting that, will be fixed in next release. :toast:
  3. adolfotregosa New Member

    Joined:
    Jun 23, 2006
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    did you have any luck not getting bsod with modified bios ??

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page