1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

RBE will not load my bios? "Invalid file specified"

Discussion in 'RBE' started by Floods7, Jul 27, 2012.

  1. Floods7 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    6 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I used numerious different ways to extract my bios (winflash, gpu-z) but all of them lead to the RBE message "Invalid file specified. Not an ATI BIOS? - Debug information: 'CheckValid' reported error."

    I really need to modify my bios becasue the damn factory voltage settings are too low and it causes screen flickering and tearing. Anyways what should I do to get RBE to load my bios?

    I am running a Sapphire 7850 2gb

    I attached my bios that winflash extracted....

    View attachment bios.zip
     
  2. Frogger

    Frogger

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Messages:
    2,180 (0.68/day)
    Thanks Received:
    313
    HD7xxx cards not supported prob never will be Use TRIXX
     
  3. Floods7 New Member

    Joined:
    Jul 27, 2012
    Messages:
    6 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Trixx allows you to modify your bios?
     
  4. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,889 (13.09/day)
    Thanks Received:
    14,290
    There is no way to modify the bios at this time. In my opinion if the card cannot run at the voltage it is supposed to run at it is defective.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page