1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

realtemp issue.

Discussion in 'General Software' started by andrewsmc, Oct 22, 2009.

  1. andrewsmc

    andrewsmc

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    1,004 (0.46/day)
    Thanks Received:
    103
    Location:
    Pikeville NC
    It is onyl reading 2 cores? Why is this?
     
  2. I see SPY!

    I see SPY! New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    334 (0.18/day)
    Thanks Received:
    73
    Location:
    Porto, Portugal
    Are you using the latest version?
    Which now should be 3.36 or more recent.
     
  3. andrewsmc

    andrewsmc

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    1,004 (0.46/day)
    Thanks Received:
    103
    Location:
    Pikeville NC
    3.00 is only one i see... Link me plz?
     
  4. andrewsmc

    andrewsmc

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    1,004 (0.46/day)
    Thanks Received:
    103
    Location:
    Pikeville NC
    Also, When i go to set infinnity... It only shows 4 cores... There should be 8.. And in prime 95... Only 4 worker windows.....? Is my processor bad? Im kinda.. worried.:cry:
     
  5. I see SPY!

    I see SPY! New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    334 (0.18/day)
    Thanks Received:
    73
    Location:
    Porto, Portugal
    Link for the Realtemp discussion. Maybe you'll have better luck asking around there. Also there is a link to a beta version of Realtemp, just check the posts.
    Oh, and you are probably misunderstanding something, or not explaining yourself correctly. Your processor is just fine, for sure :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page