1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

RealTemp3.70: i5-650 shows only 2 cores

Discussion in 'RealTemp' started by MaxG, Oct 6, 2012.

  1. MaxG New Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    How can I enable the temps for core 2 and 3?
    OS: W7
    Thanks! :banghead:

    Huh, just saw this thread, which is similar...
    http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=158794

    My APIC ID says 0145, meaning 23 and 67 are missing. It is a 4 core CPU.
    Task Mgr shows 4 cores, all different graphs, with 4 being the 'quietest'

    In RealtEmp settings core 0 and 1 are active, 2 and 3 are grayed out.
    Board: ASUS P7H55-M LX
     
    Last edited: Oct 6, 2012
  2. animal007uk

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,236 (0.61/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    Warwick, Warwickshire, England
    Your cpu is a dual core with hyper threading so that is why it shows as having 4 cores in taskman.
     
    MaxG says thanks.
  3. MaxG New Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    ouch, that hurts! :roll:

    Thank you!
     
  4. animal007uk

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,236 (0.61/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    Warwick, Warwickshire, England

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page