1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Resident Evil 6 Benchmark.

Discussion in 'Games' started by DayKnight, Feb 20, 2013.

  1. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    360 (0.47/day)
    Thanks Received:
    33
    Resident Evil 6 Benchmark.​

    Minimum System Requirements

    • OS: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
    • Processor: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
    • Memory: 2 GB RAM
    • Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
    • Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS or better
    • DirectX: 9.0c or greater
    • Sound: Standard audio device

    Recommended System Requirements

    • OS: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
    • Processor: Intel CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
    • Memory: 4 GB RAM
    • Hard Disk Space: 16 GB free hard drive space
    • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 or better
    • DirectX®: 9.0c or greater
    • Sound: Standard audio device


    Download links:


    Download Size: 963mB.


    Begin!. ;)
     
    Last edited: Feb 23, 2013
  2. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    360 (0.47/day)
    Thanks Received:
    33
    Hello.

    [​IMG]

    All settings at highest possible. Motion Blur on.

    Still, need a better CPU. Game looks good. Reminds me of Batman Arkham Asylum. :D
     
    Last edited: Feb 21, 2013
  3. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    I have a problem with the download i think? The file is 963MB? but when it finishes the download its only 150MB? and then refuses to run? any idea?
     
  4. KainXS

    KainXS

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    5,603 (2.11/day)
    Thanks Received:
    502
    mine is past 600 right now, try a different browser maybe
     
    Melvis says thanks.
  5. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    No good, now it stops at 8MB :S and ive used Firefox and Explorer, i don't know what's going on!! Most likely my ISP, Telstra sux!!
     
  6. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,199 (2.62/day)
    Thanks Received:
    941
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
  7. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    360 (0.47/day)
    Thanks Received:
    33
    Yeah. It has been taken off.

    Nvidia dont want people to be downloading the bench. :p
     
  8. d1nky

    d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,762 (5.33/day)
    Thanks Received:
    1,294
    torrent sites have it
     
  9. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    360 (0.47/day)
    Thanks Received:
    33
    ^

    I just checked some major ones but they dont have it.
     
  10. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,199 (2.62/day)
    Thanks Received:
    941
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    I checked the Ship site and they had it. Downloading.

    EDIT: My score was 6808 with a rank of S at 1920x1080 everything maxed out no Vsync.


    Looking forward to the actual game.

    Also links are up on their site again.
     
    Last edited: Feb 21, 2013
  11. TheHunter

    TheHunter

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    981 (0.99/day)
    Thanks Received:
    375
    Location:
    Europa
    Looks very gpu demanding, even at lower resolution, motion blur takes away at least 10fps on avg..

    Also it has quite a few cpu bound locations,. but imo the code is not so efficient, Re5 benchmark tasked my cpu more - higher cpu usage

    Here is a working torrent link, I DL'ed it form here and it maxed out my DL speed. :)
    http://www.torrentreactor.net/torrents/6286772/ResidentEvil6_Benchmark_EU-exe


    My result gpu OC 950mhz/2280mhz
    [​IMG]

    no blur, rest max
    [​IMG]

    And lower reso (max settings), same OC
    [​IMG]

    no blur, rest max
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 21, 2013
  12. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    2,079 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,097
    [​IMG]
    maxed,no blur, vsync off
     
  13. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,594 (1.45/day)
    Thanks Received:
    531
    Location:
    Australia
    Download works now yay.

    How did you guys get a screen shot like that? every time i do it it comes out all black =/
     
  14. rickss69

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    2,431 (1.24/day)
    Thanks Received:
    604
    Location:
    Rockvale TN (Not Australia)
    Probably using the benchmark key and it's saved to a folder...prtscn often leaves a blank image for me as well. I usually run Fraps anyway.
     
    Melvis says thanks.
  15. Psychoholic

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    517 (0.18/day)
    Thanks Received:
    55
    Black screen for me too when I attempt a print screen.

    Scores 11333 on my 2600K@4.2/ 7970@1100/1550

    Looks great too.
     
  16. d1nky

    d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,762 (5.33/day)
    Thanks Received:
    1,294
    quite a boring benchmark tbh with not the best scoring system (just saying)
     
  17. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    2,079 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,097
    The best benchmark from Capcom I think would be Lost Planet 2, RE5 and DMC4 ones.

    This game was ported by a 3rd party for PC I believe.
     
  18. Shihabyooo

    Shihabyooo

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    568 (0.39/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    A sad excuse of a country called Sudan.
    Just ran the bench, after watching the included gameplay vids. Couldn't grab a shot of the score, will do so later.

    My take on the graphics: is it April 1st already? The hell with all these 2007 visuals? The textures look like they were taken from RE4. :shadedshu
    And who on earth did the CPU coding? I thought I was in a crowded fest in an MMORPG on that second scene!
    Hell, they even justify the PoS look by saying they wanted to release the PC version earlier? Just on how on earth can nearly half a year later than the Console version be early?

    The gameplay better be good (Probably gonna buy it anyway. Being an old RE fan 'n all >_>)
     
  19. DarkOCean

    DarkOCean

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    1,621 (0.75/day)
    Thanks Received:
    351
    Location:
    on top of that big mountain on mars(Romania)
    this sucks even re5 had dx10.
     
  20. DayKnight

    Joined:
    Nov 27, 2012
    Messages:
    360 (0.47/day)
    Thanks Received:
    33
    How bad are the dips for you guys when the camera is zooming out while Leon and that girl are shooting zombies?.

    I thought it was my shity CPU. Looks like everyone is facing the same shit.
     
  21. TRWOV

    TRWOV

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    3,787 (3.06/day)
    Thanks Received:
    2,399
    Location:
    Mexico
    Afterburner
     
    Melvis and d1nky say thanks.
    Crunching for Team TPU
  22. d1nky

    d1nky

    Joined:
    Jan 21, 2013
    Messages:
    3,762 (5.33/day)
    Thanks Received:
    1,294
    [​IMG]
     
  23. kn00tcn

    kn00tcn

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    719 (0.33/day)
    Thanks Received:
    133
    Location:
    Toronto
    no more fps line graphs? what's the point of pics then if it's just an arbitrary score number, way to go capcom
     
    d1nky says thanks.
  24. WhiteNoise

    WhiteNoise

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    1,449 (0.68/day)
    Thanks Received:
    323
    Location:
    Riverside, California
    I hope it looks better than it does on PS3. Been playing this with a friend (co-op) and I've not been too pleased with the graphics at all.

    PC version should look better I'd think.
     
  25. TriggerWolf

    TriggerWolf

    Joined:
    Dec 18, 2012
    Messages:
    146 (0.20/day)
    Thanks Received:
    92
    [​IMG]

    Everything maxed out, but no vSync. GPU @ 1254/1750. CPU @ 4.5GHz.

    My frame rates dropped quite a bit on that part where Leon and that girl are shooting zombies and the camera is zooming out. Got down to around 45FPS, even GPU usage also dropped to about 50% and fan slowed down. :eek:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page