1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Roccat Taito?

Discussion in 'General Hardware' started by fenurch, Jan 31, 2009.

  1. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    Has anyone tried Roccat Taito?
    I don't usually trust new brands but this mousepad seems very interesting for value, costs £10, it's quite large and it's made from interesting material. I'm definitely going to try it but I just wanna check if it's not complete crap.
     
  2. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,073 (2.80/day)
    Thanks Received:
    909
    Cant be that bad, plus your out $15 if it sucks?
     
    Crunching for Team TPU
  3. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    I'm only buying it because of it's material, it's supposedly cloth but there's some shit layer over it. That's what makes me so curious.
    As I've been playing with 4D and QcK for past 2 years, I would like to try a mix between plastic and cloth and this might be it.
     
  4. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,073 (2.80/day)
    Thanks Received:
    909
    I have a $2 mouse pad from my dads wok that isn't big enough because it keeps falling off lol.

    i wouldn't mind getting something like that.
     
    Crunching for Team TPU
  5. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    Gaming bankrupts :D
     
  6. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,583 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,933
    Hmmm got an old wok which I was going to throw away. Maybe now I'll recycle it as a mouse pad.... :laugh:

    I got a razer mantis actually, got it free with my Lachesis.
    Was thinking about cutting it up in 4... lol because I put not only my mouse but also half my keyboard on it! :ohwell:
     
  7. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    Shouldn't do that (the half keyboard part), at least for me, it's quite annoying if your mouse hits the corner of the keyboard while you're trying to exterminate someone :D
     
  8. Black Panther

    Black Panther Senior Moderator™ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,583 (3.16/day)
    Thanks Received:
    1,933
    There's enough space (the lachesis needs to move only like an inch for the pointer to cross my screen), otherwise I'd have to put my keyboard waaay much to the left and it'd be uncomfortable.
     
  9. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    Just because u have 4000 DPI doesn't mean you have to use them :]
     
  10. freaksavior

    freaksavior To infinity ... and beyond!

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Messages:
    8,073 (2.80/day)
    Thanks Received:
    909
    says who? dont you want to fly across your screen at insane speeds trying to shoot your enemies?
     
    Crunching for Team TPU
  11. fenurch

    fenurch

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    667 (0.27/day)
    Thanks Received:
    70
    That's sensitivity not DPI.

    Read about DPI @ wikipedia.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page