1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Running Mac OS X

Discussion in 'Linux / BSD / Mac OS X' started by AsphyxiA, Apr 20, 2006.

  1. AsphyxiA

    AsphyxiA New Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    632 (0.20/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Omaha, NE
    so i snagged a copy of a patched and iso'd version OS X x86 in hopes to dual boot it with my current winxp setup. Well im having problems, i put the cd in. The Darwin screen comes up. After i click the boot to os x x86 the white screen with the Apple logo comes up and loads. It takes forever to get past this, then the screen goes black and i get a lot of garble messages at the top left of the screen. :shadedshu
  2. drade

    drade

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    1,638 (0.53/day)
    Thanks Received:
    16
    Im not that great with Mac, But can you throw a picture up so I can see what the messages are saying.:respect:
  3. POGE

    POGE New Member

    Joined:
    Oct 28, 2005
    Messages:
    1,724 (0.54/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    In banjo's Goats.
    It isn't compatible with NF4 chipsets. You can still run it in VMWare from within windows though. :)

    Heres my main rig running it in VMWare:

    [​IMG]
  4. AsphyxiA

    AsphyxiA New Member

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    632 (0.20/day)
    Thanks Received:
    15
    Location:
    Omaha, NE
    im pretty sure i read somewhere that nforce 4 chipsets were compatible i could be wrong though
    ::::update::::
    ya i just checked the wiki and on the 10.4.5 list the neo4 platinum motherboard is on the list as compatible but it htink my problem is that i dont have the right version of mac
    Last edited: Apr 21, 2006

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page