1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

sapphire 280x low memory speed not working

Discussion in 'AMD / ATI' started by Scheich, Feb 18, 2014.

  1. Scheich

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    245 (0.08/day)
    Thanks Received:
    20
    Anything below 1200 mhz and the desktop will flicker wildly. Is this normal for them or should i rma ?
  2. SKBARON

    SKBARON

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    181 (0.34/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Chisinau, Moldova
    Did it happen from the first day you got the card? Can you try running it in another system to see if the same things happen?
  3. Scheich

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    245 (0.08/day)
    Thanks Received:
    20
    Cant test on another computer, its just strange..
  4. Cheeseball

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    652 (0.32/day)
    Thanks Received:
    79
    So when the card goes into it's stock low power state (300 MHz core / 150 MHz memory), it flickers?
  5. Scheich

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    245 (0.08/day)
    Thanks Received:
    20
    Oh yes, ur right. Low power state AND low memory max speed.
  6. SKBARON

    SKBARON

    Joined:
    Feb 1, 2013
    Messages:
    181 (0.34/day)
    Thanks Received:
    48
    Location:
    Chisinau, Moldova
    Did you try using a different version of the driver? I'd rma the card since it shouldn't behave like that.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page