1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sapphire 7950 bios request

Discussion in 'AMD / ATI' started by neoguyver1, Oct 20, 2012.

  1. neoguyver1 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ireland
    My BIOS was 810mhz core all the faster bios's from sapphire on the collection here seemed to brick it including the 810.

    I got it going with the amd 925mhz.

    Can someone gpu-z the bios for me and put it up here or email it to me for backup. :toast:

    PN: 299-1E207-100SA
    Last edited: Oct 20, 2012
  2. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.48/day)
    Thanks Received:
    380
    What's your email, my Sapphire BIOS on my 7950 I just got last week I can email you. just PM me
  3. neoguyver1 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ireland

    Hi mate thanks,

    Funnily enough i have got it working fully recognized with the amd 925 on bios 1, it works on bios 2 also but seems to be stripped down and not fully recognized perhaps this is normal.

    I am about to do a 3d mark vantage to see is it stable will post back here in a short while to confirm it is.

    :rockout:
  4. neoguyver1 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2011
    Messages:
    16 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ireland
    Success with the amd 925mhz bios on 1 the sapphire got a perfectly stable GPU score of;

    28143

    So if you were like me :banghead: and read this slap that bios on.

    I did make the mistake of not properly backing up original. Thanks again to Phusius.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page