1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sapphire HD 6570 bios flash help

Discussion in 'AMD / ATI' started by percy_tc, Feb 21, 2013.

  1. percy_tc New Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
  2. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,410 (1.58/day)
    Thanks Received:
    1,456
    don't flash your bios if you have no idea what you are doing....
    Crunching for Team TPU
  3. percy_tc New Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    i clearly know what am i doing :).

    I mean that there is an ATI HD 6670 Bios in VGA BIOS Collection Database, but if i check that bios with atiflash, it says that it is for 6770 not for 6670.

    I would be happy If someone can send a Sapphire HD6670 1GB DD3 BIOS.
  4. Law-II

    Law-II

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,507 (1.30/day)
    Thanks Received:
    604
    Location:
    Mainland Britain
    Last edited: Feb 22, 2013
  5. EiSFX

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    566 (0.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Alberta, Canada
    Here we go with another post going to be

    Help i bricked my card can anybody help with fixing this with flashing my back back to working again?

    I say if this does happen no body should help him sinces he has already been warned and was already advised if you need to overclock use software and not flash a different cards BIOS to his. Which i don't why you would bother anyways. Just overclock your card up to the 6670 speeds and be done with it
    Frogger and AlienIsGOD say thanks.
  6. percy_tc New Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    thanks for the replies.

    I can you use only DDR3 BIOS, that's why i cannot use others from database.

    I do have to flash BIOS as i need to tweak a little bit voltage to 1.1V to have stable 800 Mhz Core clock and just the have fun and get more experience.

    thanks LAW-II, i found vendor ID very useful to identify correct one.

    Let me know if someone able to save Sapphire HD 6670 1GB DD3 rom file.
    Law-II says thanks.
  7. EiSFX

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    566 (0.26/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    Alberta, Canada
    Yep I see a dead card coming
    AlienIsGOD and AthlonX2 say thanks.
  8. The Mac

    Joined:
    Apr 8, 2012
    Messages:
    374 (0.45/day)
    Thanks Received:
    95
    um...6570 to a 6670?

    they arent even the same reference design.

    100% possibility of brick.
  9. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,410 (1.58/day)
    Thanks Received:
    1,456
    He already said "I CLEARLY know what i'm doing" :p
    Crunching for Team TPU
  10. The Mac

    Joined:
    Apr 8, 2012
    Messages:
    374 (0.45/day)
    Thanks Received:
    95
    well, i suppose i could understand if it was a 6950 to 6970...

    but 6570 to a 6670? seriously?

    not gonna happen. ever.

    Different Memory chips (timings), different PLL design (power phases), etc..
  11. percy_tc New Member

    Joined:
    Feb 21, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
  12. Law-II

    Law-II

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,507 (1.30/day)
    Thanks Received:
    604
    Location:
    Mainland Britain
  13. YURBAN

    YURBAN New Member

    Joined:
    Aug 27, 2012
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Russia, Kaliningrad

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page