1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sensor window enhancements

Discussion in 'GPU-Z' started by scottylans, Dec 4, 2011.

  1. scottylans New Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Aus
    Ok I just put the but in so you would click. :)

    I'd love to use it as a proper monitoring tool though, very few things do GPU analysis properly.
    Here's some suggestions

    • I want it to remember the options in the sensor page: e.g GPU Temperature "Show Highest reading" "Fan Speed (RPM)" "Show highest reading" (you get the idea)
      .
    • I'd love for it to remember which items I disable "Log to file" for as well, so I don't need to set each time.
      .
    • I'd love to change the frequency it updates / polls the stuff, so I know it's not causing much load. 1/3/5/10/30 seconds?
      .
    • The graphs would be nice to be able to enlarge, even if just the basic ugly ones included, double sizing the app or something? That's probably starting to become quite a bit of work though :/

    Otherwise, really good and appreciated.
     
    Last edited: Dec 4, 2011
  2. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.91/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Crafty... :D
     
  3. scottylans New Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Aus



    Over a year later, I'd still like pretty much everything I recommended.

    When I open the application, it REMEMBERS that I always want to know frequency, heat, memory use set to MAX always - not monitoring, needs a 'save preferences' button.
     
  4. andrewsmc

    andrewsmc

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    1,024 (0.45/day)
    Thanks Received:
    113
    Location:
    Pikeville NC
    bump for consistency.
     
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,056 (3.88/day)
    Thanks Received:
    11,955
    that was intentional, so you dont have to manually reset them

    that should work. did you change cards in between ?

    can you elaborate on that request? what would it be like in a perfect world?
     
  6. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    14,152 (4.44/day)
    Thanks Received:
    7,358
    Location:
    Edmonton, Alberta
    The ability to scale the GUI so that all sensor listings can fit without having to scroll would be great. However, in a perfect world, it would great to be able to de-dock and re-dock the sonsor page so you can see both main page and sensors at the same time.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page