1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Serious Problems with ATI Tool and X1800XT

Discussion in 'ATITool Bug Reports' started by JC316, Sep 25, 2006.

  1. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,357 (3.11/day)
    Thanks Received:
    902
    W1zzard, you're shit keeps malfunctioning around my system :).


    Anytime I load up Ati Tool Beta 15 or 16, or systool, I get artifacts galore and I have to restart. I am using Cat 6.9's, but I tried 6.7's and 6.8's.


    Another thing, after I restart, windows HARDWARE manager finds ATI tool or SYS tool as new HARDWARE and installs the drivers for them. It still dosen't help after it installes either.

    Ever heard of this particular bug?
  2. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,585 (1.18/day)
    Thanks Received:
    103
    reinstall systool and atitooll. you might have to reformat to get them runnign right
    =.
  3. Concorde Rules New Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    15 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    What he says.

    Services disabled?!
  4. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,357 (3.11/day)
    Thanks Received:
    902
    Bah! maybe when I get ready to filter all of the junk off my computer. My semi-anual reformat. Right now I am using ATI Tray tools to monitor the temps and fan speeds.
  5. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,357 (3.11/day)
    Thanks Received:
    902
    Hmm, go figure, I reinstalled beta 14 and this time it recognises my card and it works without issues.
  6. Slater Guest

    That's really disrespectful you know...
  7. JC316

    JC316 Knows what makes you tick

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    9,357 (3.11/day)
    Thanks Received:
    902
    Note the smiley face at the end, which indicates that I am joking of course. I love Ati tool and I am quite glad that I got the beta 14 working.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page