1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[Case Gallery] Signalz V1.5+

Discussion in 'Case Mod Gallery' started by ChANg, Sep 20, 2005.

  1. ChANg Guest

    To view this case mod, go here.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Specs:
    CPU: Athlon XP 2500+@3200+ MB: ABIT AN7
    VGA Card: ELSA TI4200 Memory: Kingston DDR-PC3200 DUAL in 1GB Hard Drive: Maxtor DiamondMax10 200GB
    Monitor: Dell P991 19" Case: unknow ,use aluminum sheet

    Mods:
    i have modify in hidden dvd in first 5.25 inch bay ,i cut in name of case "signalz".I add big size of VFD 20x4 in front case. I add rpm tachco meter use for cpu load and the last add custem fan control in 3.5" with led light indicator for measure power on fan
    in case I change all front with alumimun net with blue led behind a dragon

    software in here: VFD 20x4 LCD and Graphic LCD ,i use software form Lcdinfo.com
    and CPU Load Meter ,i use software for www.overclocking.dk
    and very think for Deep Thought for inspiration in use tachcometer

    http://www.overclockzone.com/oczweb/board/show.php?Category=ExtremeZone&No=32878

    Signalz: have inspiration from dream hi-tech computer and racing car, in external display on case use for show data or signal form computer
     
    Last edited by a moderator: Aug 20, 2014
  2. djbbenn

    Joined:
    Apr 11, 2005
    Messages:
    2,736 (0.79/day)
    Thanks Received:
    44
    Location:
    Canada
    Looks good...

    -Dan
     
  3. Spinal C New Member

    Joined:
    Sep 18, 2005
    Messages:
    96 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Toronto, Ontario
    not to shabby there
     
  4. wtf8269

    wtf8269 New Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    2,495 (0.72/day)
    Thanks Received:
    22
    Location:
    Ohio
    It's a little too complicated for me, I like clean things. However you did an awesome job, and it looks awesome too. Just not my style.
     
  5. Dippyskoodlez New Member

    Joined:
    Jul 1, 2005
    Messages:
    5,061 (1.50/day)
    Thanks Received:
    230
    Location:
    Ohio
    I'm curious how you rigged the tachometer to CPU usage?
     
  6. wtf8269

    wtf8269 New Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    2,495 (0.72/day)
    Thanks Received:
    22
    Location:
    Ohio
    I'll bet money it's wired via USB and just reads off some program or directly off Windows.
     
  7. wazzledoozle

    wazzledoozle New Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    5,414 (1.48/day)
    Thanks Received:
    161
    Location:
    Seattle
    Very nice. The tachometer is a nice touch.
     
  8. ChANg Guest

    thank ,a lot for your comment :D

    I 'm use software to read cpu usage in windows and send command to tacho meter , that can't stand alone and software that form www.overclocking.dk (now, not sure ,him can share that)

    u can test and control tacho meter by simulate pulse form serial port, like send string "xxxxxxx" (if you convert to binary it same "00110100110100........................" that like pulse form rpm sensor in engine)

    and in hardware ,it's not bulid hardware addon, use only direct wire tx form serial port to pulse in meter :D and wire power +12 volt to meter
     
  9. Wcool Guest

    Cool case

    Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Case
     
  10. mballx Guest

    แจ่วจริง งามมากๆครับ
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page