1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sim City 4 choppy on new Graphics cards

Discussion in 'Games' started by acperience7, Dec 6, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wompie New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Speed fix

    I put shadow detail to minimum and it seems to have solved the speed problem. Now i still have some graphical errors with my Radeon HD 3870, but at least i can play the game. I am now running at around 40fps with my q6600 at full detail everything (except shadows of course) and 720p resolution

    =^.^=

    MEW!!!
  2. abdalla_2021 New Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    And that my friend, is why Chuck Norris is in your avatar.
  3. Unlocker9000 New Member

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Denmark
    lyndonguitar says thanks.
  4. Black Panther

    Black Panther Senior Moderatorâ„¢ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,564 (3.23/day)
    Thanks Received:
    1,919
    Unearthing 5 year old threads is futile.

    If you check the OP's system specs, he's no longer using a X1950PRO but an HD 5970 now. I'm pretty sure his Sim City 4 runs fine on that... ;)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page