1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sli Hack Tried Everything Not Working..... Black Screen

Discussion in 'NVIDIA' started by Fallen Angel -X, Jan 29, 2011.

  1. Hey, really hope you guys can help me out with this. Have been trying to sort it all day, to no avail.

    Sig rig specs are

    Core i3 530 @ 4.2GHz
    Gigabyte H55 UD2H
    4GB Corsair XMS3 Cas 9
    GTS450 Sli {EVGA SC Editions}
    Maxtor 500GB Diamondmax 23
    XFI Xtreme Audio
    Corsair TX750W
    Windows Seven Ultimate X64
    LG 22" E2240T LED

    Ok so i have been trying to get the sli patch working

    I have the latest sli patch version 1.0 final, and 266.58 drivers. When ever i try to boot up in sli mode with 2 gpus in, it gives a black screen after the "loading windows" part. Then just stays on that black screen

    How ever, if i try to boot up in sli mode with just 1 gpu in sli mode, it works fine. Tested both gpus and they are fine.

    I can also boot in normal windows with both gpus in.

    I have reinstalled windows, updated mobos bios, tried different dvi ports. tried drivers as far back as 257,s with sli patches as far back as 0.8b

    None have helped, and i am all out of ideas

    I really hope you guys can help me out, as i would love to get this sli setup going

    Cheers
     
  2. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
    Are you sure you have downloaded x64 drivers?
     
  3. Yep, im 100 percent positive, tried several different drivers, and they were x64
     
  4. Aleksander

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    3,254 (1.82/day)
    Thanks Received:
    304
  5. Hey thanks for your response

    Yeah, well the GTX460 was eventually hacked / patched, it just took a little longer

    Althought you may be right, and the 450 might not have been patched yet, do they have some sort of gpu support list that can confirm the gpus that are compatible with this mod?

    Cheers
     
  6. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,729 (2.53/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    Tried PMing the member that managed it?
     
  7. Pmed him a few mins ago
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page