1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Sli meter in F.E.A.R.?

Discussion in 'Games' started by t77snapshot, Feb 13, 2009.

  1. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,213 (1.92/day)
    Thanks Received:
    2,764
    Location:
    S.Cali
    OK so I recently bought Fear 1 so I can prepare for Fear 2. I am running sli cards and in the game there is this stupid Sli green line in the screen. Has anyone ever seen this? I don't know who thought this was a good idea but it's annoying and I don't know how to get rid of it?

    It fluctuates up and down as if it's monitoring gpu usage.
    [​IMG]
     
    Crunching for Team TPU
  2. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.00/day)
    Thanks Received:
    312
    lol nvidia for teh win! hahahaha nah just kidding, um try options of course ya did, did you try googling sli meter in fear?
     
  3. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.00/day)
    Thanks Received:
    312
  4. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,057 (3.03/day)
    Thanks Received:
    825
    Location:
    Glasgow, Scotland
    btw if you get the special edition fear 2 it comes with fear one lol sorry
     
    TheMailMan78 says thanks.
  5. Castiel

    Castiel

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    3,319 (1.38/day)
    Thanks Received:
    310
    Wow, I thought people had that enabled because they liked it.

    Look around your options to see if there is a option to turn it on or off.
     
  6. psyko12

    psyko12

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,865 (0.68/day)
    Thanks Received:
    168
    Actually that happens to most games with nvidia sli and it's not found on game settings, look it up on the control panel of nvidia

    Check here: http://www.slizone.com/object/slizone_ask_mmm004.html

    same problem although it's using an older card. Better check if there are "Show GPU Load Balancing" options found there
     
    t77snapshot says thanks.
  7. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,194 (7.75/day)
    Thanks Received:
    7,710
    I didn't know that! Thanks man!
     
  8. t77snapshot

    t77snapshot

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    4,213 (1.92/day)
    Thanks Received:
    2,764
    Location:
    S.Cali
    Thank you!:cool:
     
    Crunching for Team TPU
  9. RevengE

    RevengE

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    2,662 (1.23/day)
    Thanks Received:
    211
    Location:
    Ohio
    where can you buy the Limited Editon with both Fears? it didnt look like best buy had the limited edition.
     
  10. psyko12

    psyko12

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,865 (0.68/day)
    Thanks Received:
    168
    Np buddy, thats what we're here for :D:toast:
     
  11. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    4,024 (1.46/day)
    Thanks Received:
    422
    hope u got the 2 EXPs to lol im playing fear 2 atm its just like the 1st game but look alot better and now u can zoom in on all guns lol.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page