1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

SLI with different cards

Discussion in 'NVIDIA' started by anatolymik, Jan 18, 2012.

  1. NickAngel New Member

    Joined:
    Nov 28, 2013
    Messages:
    2 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    I'm Not sure I know what you're talking about, but I'm not too concerned about it.
  2. kuliok New Member

    Joined:
    Dec 2, 2013
    Messages:
    1 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    When the settings are applied SLI reboots with error: DRIVER_CORRUPTED_EXPOOL
    Windows 8.1 64bit NVIDIA 460 and NVIDIA 9600 GT - Can I make this configuration work?
  3. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
    VRAM size must match because the VRAM of the first card has to be copied to second card, if this cannot complete the driver will crash! SLI will never work with cards of different VRAM size, only same chip in different series (ex. GTX 670 + GTX 680, GTX 680 + GTX 770...)
    false positive due to packer, anti-virus is too dumb to unpack and analyze and just does generic sig match on packer
    No, impossible.
    NVIDIA_DEV.0E22 = "NVIDIA GeForce GTX 460"
    NVIDIA_DEV.0E23 = "NVIDIA GeForce GTX 460 SE"
    NVIDIA_DEV.0E24 = "NVIDIA GeForce GTX 460 "
    NVIDIA_DEV.1205 = "NVIDIA GeForce GTX 460 v2"
    -------------
    NVIDIA_DEV.0622 = "NVIDIA GeForce 9600 GT"
    NVIDIA_DEV.062D = "NVIDIA GeForce 9600 GT "
    NVIDIA_DEV.062E = "NVIDIA GeForce 9600 GT "
    NVIDIA_DEV.0637 = "NVIDIA GeForce 9600 GT "

    First three values of DEV must match!
    NickAngel says thanks.
  4. MrJek New Member

    Joined:
    Dec 5, 2013
    Messages:
    1 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    planned support 331 version of the drivers?
  5. lsizquierdo New Member

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    2 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Anatoly are you there? I need to know if the 331.x drivers will be supported, because I'm trying to put together Zotac 680 Amp! Edition and EVGA 660Ti sc on SLI...
    Thank you very much for your hard work.
  6. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
  7. atannet New Member

    Joined:
    Dec 8, 2013
    Messages:
    1 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Works fine on 331.93 drivers with gtx770 and gtx760:peace: thank you so much!
  8. lsizquierdo New Member

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    2 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello Ember, the test to put together an "GTX680 amp! edition" and a "EVGA GTX660Ti sc" with your DiferentSLIAuto.exe, and the result was a malfunction of the driver 331.65. The graphics acceleration was gone, in the nvidia control panel, I can see the sli between this two cards. As a result the nvidia control pannel was useless when I activate de SLI. I will try with another driver version to see if works. This two cards are fully compatible.

    Thanks for your reply and sorry for my english.;)
  9. Agrecascino123 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    4 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Your patch no longer works as it can't find it
  10. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
    Tested on 331.82 and 331.93 beta and patches are found fine, what version are you trying to use?
    Use whatever driver version works best for you.
  11. Agrecascino123 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    4 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Help me I need to sli a 660 ti and a 770
    Because when I set sli the gfx acceleration is gone and stats in gpu-z get destroyed
    And text is really hard to read
  12. tux_topo New Member

    Joined:
    Jul 13, 2013
    Messages:
    18 (0.06/day)
    Thanks Received:
    0
    This is the link for dowload the patch: http://www.mediafire.com/download/okk55up9b452o34/DifferentSLIAuto1.0.zip
    Try swaping both cards. Those chips should be compatible... but no one confirmed yet...
  13. kuusbrian New Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    2 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
  14. kuusbrian New Member

    Joined:
    Dec 16, 2013
    Messages:
    2 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
  15. newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    2,786 (1.12/day)
    Thanks Received:
    258
    Last edited: Dec 18, 2013
  16. rimambo New Member

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Messages:
    2 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Привет всем!У меня игры виснут при загрузке,когда я включаю sli 780Ti и gtx Titan?в Чём проблемы?

    Hello, my games hang when loading when I include sli 780Ti and gtx Titan? in What problems?
  17. newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    2,786 (1.12/day)
    Thanks Received:
    258
    Hello,


    Your problems could be wrong card matching:

    NVIDIA_DEV.1004 = "NVIDIA GeForce GTX 780" (think this is the same for TI version)
    NVIDIA_DEV.1005 = "NVIDIA GeForce GTX TITAN"


    There is a list of card DEV numbers that have to match. We apologize it's missing from the first post in this thread and we hope to have that fixed soon.
  18. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
    780Ti (3GB) and GTX Titan (6GB) have different VRAM size. Please reference an older post by me on the same page... Cards need to copy VRAM contents between both, if VRAM size is different, driver will BSoD or be unstable. As a rule of thumb, SLI will never work with cards of different VRAM size, only same chip in different series with same VRAM size (ex. GTX 670 + GTX 680, GTX 680 + GTX 770...)
    Last edited: Dec 19, 2013
  19. rimambo New Member

    Joined:
    Dec 18, 2013
    Messages:
    2 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0

    So they are not connected in any way Sli?
  20. Fourstaff

    Fourstaff Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    9,099 (5.68/day)
    Thanks Received:
    1,943
    Location:
    Home
    Borked the download link, will be fixed asap.
  21. Jobine

    Jobine

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    15 (0.08/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Charlottetown
    What are the dev id's for the following 3 cards:

    Nvidia 650M
    Nvidia 750M
    Nvidia 755M
  22. Agrecascino123 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    4 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    Does anyone know how to fix USB on extreme4 it turns on and off constantly
  23. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
    No.
    This has nothing to do with the topic.
  24. newconroer

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    2,786 (1.12/day)
    Thanks Received:
    258
    NVIDIA_DEV.0FE4.05B0.1028 = "NVIDIA GeForce GT 750M

    Trying to find others. Our most recent DEV lists need a refresh. I wish Nvidia would keep on top of this in driver releases.
  25. Ember

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Messages:
    35 (0.19/day)
    Thanks Received:
    16
    These will be in the NVIDIA notebook drivers, not the desktop release.
    DEV_0FD1.C0CC.144D = "NVIDIA GeForce GT 650M"
    DEV_0FD1.C0D1.144D = "NVIDIA GeForce GT 650M "
    DEV_0FD1.C634.144D = "NVIDIA GeForce GT 650M "
    DEV_0FD1.C650.144D = "NVIDIA GeForce GT 650M "
    -----
    DEV_0FE4.3800.17AA = "NVIDIA GeForce GT 750M"
    DEV_0FE4.3801.17AA = "NVIDIA GeForce GT 750M "
    DEV_0FE4.3802.17AA = "NVIDIA GeForce GT 750M "
    -----
    DEV_0FCD.3800.17AA = "NVIDIA GeForce GT 755M"
    DEV_0FCD.3801.17AA = "NVIDIA GeForce GT 755M "
    Jobine says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Share This Page