1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

SLI with different cards

Discussion in 'NVIDIA' started by anatolymik, Jan 18, 2012.

  1. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,308 (2.71/day)
    Thanks Received:
    867
    Location:
    London, UK
    good luck, should work a lot better on an SLI board :laugh:
     
  2. el_sauvageon New Member

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    test with gtx470 + gtx 560... some issue but i can use sli

    only prob is that my memory bandwith for the gtx 470 fall down from 320 bit to 256 bit (133 gb/s to 107 Gb/s), and i've lost 200Mb of memory... normally i have 2 gtx 470 but one run really hot when playing...

    Can you update driver with 301.10 or 301.24 to have the nvidia
    new stuff pls!
     
  3. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.11/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    Has anyone tried a GTX 480 and GTX 560TI?
     
    Crunching for Team TPU
  4. el_sauvageon New Member

    Joined:
    Apr 23, 2012
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I think you can but you're gonna lost memory bandwith on the gtx 480 like me
     
  5. WqYn3 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    29 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    I was running the hyper sli mode hoping it would work on that board. With this one I shouldn't have a problem. Wondering if I could run the 570 on top and 580 on the bottom so I can use my black magic shuttle with full hdmi but ill just get her running before I start that science project.
     
  6. spixel New Member

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    299 (0.11/day)
    Thanks Received:
    10
    GTX 570 + GTX 560 TI = not working, BSOD after enabling SLI
     
  7. tweaked New Member

    Joined:
    May 12, 2012
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    1
    Asus ENGTX560 DCII OC and Ti DCII/2DI/1GD5

    Hey anatolymik, thanks to you I have my cards running in SLI!

    Out of the box the Asus 560 DCII OC and the 560 TI don't SLI but now they do and rather nicely!
     
    tweakedhosting says thanks.
  8. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,396 (4.70/day)
    Thanks Received:
    1,457
    different series, u need another 570 or 560 to work
     
  9. WqYn3 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    29 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    I couldnt get mine working with latest drivers. I'll try it with previous driver and see how that goes.
     
  10. QuantumOC New Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Not working with GTX580 & GTX260.
     
  11. BURN0UT New Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    Hello,

    I tried some different Setups:
    580 3GB & 570 1.2GB worked like a charme (unfortunately only 1.2 gb of vram is usable)
    9800gt & 8600 gt gave me BSOD in every case.

    probably i´ll try some other setups next week or so:

    GTX 295 & 9800GTX+ 512 or 8800GT 512 or 8800GTS 640 or 8800GTS 320 (yep ... those G80 cards allready were dead both but my hot air gun keeps them away from android hell :D )

    and maby, if i get my new board, i´ll may try some combinations like:

    9800GTX+ 512 & 8800GT 512 & 8800GTS 640 & 8800GTS 320 in 4-way SLI

    GTX580 3GB & GTX 480 1.5GB & GTX 570 1.25GB in 3-way SLI :cool:


    ... got some other older cards like 9600gs, 8600gt, 7800gt... but those are just crap so i wont try it with any of those...

    (maby i´ll buy some cards just for that (cards like 8800 ultra/gtx, 8800gts 512, gts250, 9800gs, 9800gt, & all this cheap crap) ... just 4 fun ... but i´m not so sure about this right now)
     
    Maban says thanks.
  12. cowie

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    127 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    new jersey usa
    this is pretty cool right here :D
    np 570 448 ti sli but quad give me trouble with 1x570 3x448 :p
    thanks
     
    Maban says thanks.
  13. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,400 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,021
    Which card was the primary?
     
    cowie says thanks.
  14. cowie

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    127 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    new jersey usa
    the 570
    Sill cant get quad it seems that the 3 448's get picked up for tri even without any sli connecters before i can apply the mod

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: May 21, 2012
  15. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,400 (1.01/day)
    Thanks Received:
    1,021
    If you can, try it with the 570 in another slot.
     
  16. cowie

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    127 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    new jersey usa
    I did but still no go
    i tried the 570 in 1 and 2 slots of my rive it still went to 448 tri,i may try the other 3-4 slots today but i have other combos i can try like 2x88gtx 1xgts320 or 512gts plus alot of others.


    *Little update

    sli 88gts 640+ 320 aok
    sli 88gtx+ 640 aok
    tri sli 88gtx 88gts640+gts320 no go
     
    Last edited: May 21, 2012
    Maban says thanks.
  17. WqYn3 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    29 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    I couldn't get my 580+570 to work. Which driver did you use and step by step please?
     
  18. Slizzo

    Slizzo

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    378 (0.33/day)
    Thanks Received:
    70
    Above in bold, nVidia used to allow this by default in their drivers anyway, i'm not surprised it worked.

    Nice to see the 8800GTX and 8800GTS G80 SLI'd fine though, bummer about the tri-SLI however.
     
  19. BURN0UT New Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    Hey,

    1. i just tried 2 more combinations:

    9800GTX+ & 8800 GTS 640 ... BSOD ... (swapping not possible)
    GTX 480 & GTX 570 (using a Ghetto dual PSU Setup :D ) :

    Worked fine, but the 480 lost Memory, Bandwith ( & alot of other crap)

    GTX 480 was at full GPU load, while the 570 was at about 85% GPU load

    (normally the 480 is faster than the 570)

    (i´ll upload pictures in about 1 week, because at the moment i use really slow umts stick: dl: 1 kbps, ul, 0.1 kbps ... mission impossible! :roll: )

    2. i dont have my GTX 295 at the Moment ... i lend it to a friend of mine who sold me the 480
    ( ... he needed a card because the GTX 680 he ordered has still not arived. :ohwell: )


    3. I bought some broken Cards from Ebay ( GTX 260, 8800GT, 9800GT)
    ... i think if GTX 295 & GTX 260 works, there´s a chance for GTX 590 & 580 (or 570) (nope... i´ll never buy a 590!)

    PS: Sorry for my bad English
     
  20. cowie

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    127 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    new jersey usa
    you needed a hack did not work in nv whql i think it was coolbits i used then.
    yeah was wanting tri i have sets of two for alot of cards already


    i just went to try 295 with 260 but my 295 is dead,none of the g80's worked with my 98gx2 either
    I'll try to get some weird combo to take.
     
  21. BURN0UT New Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    I was able to Fix the 260 and the 8800GT ( 9800GT still not here) but both together gave me low res & crash after enabling SLI ...

    I´ll try GTX295 & GTX260 as soon as my friend gets his damn 680 ...

    GTX260 & 9800GTX+ could work ... i think i´ll do that tonight :)

    Edit:
    I just tried GTX260 & 9800GTX+ : same problem as with 260 and 88gt.

    I also tried 9800GTX+ & 8800GT : working great but 8800gt is at full GPU load while the 9800gtx+ is at about 85 % GPU Load :)
     
    Last edited: May 25, 2012
  22. anatolymik

    anatolymik

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,432 (0.75/day)
    Thanks Received:
    818
    Updated. See first message. Need test
     
    Maban, tweaked and BURN0UT say thanks.
  23. BURN0UT New Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    I would test if my internet was a little faster... but downloading the new nvidia driver @ 1.0 kbps (down) would take more than 1 day... :rolleyes:

    i´ll test next week when my new router arrives :D
     
  24. cowie

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    127 (0.05/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    new jersey usa
    I will try when i get a chance..see if we can get some 6xx and 5xx action going
     
  25. WqYn3 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2012
    Messages:
    29 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Anyone help me getting the 580-570 sli? Tips,steps and etc?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page