1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

So, How's Crysis Warhead?

Discussion in 'Games' started by CDdude55, Sep 24, 2008.

  1. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,892 (1.60/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    To force DX9, just add -dx9 to the end of a shortcut.
     
    Darknova says thanks.
  2. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.70/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Thank you :)
     
  3. J-Man

    J-Man New Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    2,248 (0.81/day)
    Thanks Received:
    81
    Location:
    Oakham, UK
    I hope I can play it on enthusiast with no AA.
     
  4. Whilhelm

    Whilhelm

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    844 (0.27/day)
    Thanks Received:
    203
    Location:
    Barrie, Canada.
    Or you can go to Games in the start menu and right click on the shortcut and select Launch DX9
     
  5. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.70/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    No shortcuts....it never made any when it installed, even though I told it to, not about to reinstall just for a shortcut.
     
  6. Whilhelm

    Whilhelm

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    844 (0.27/day)
    Thanks Received:
    203
    Location:
    Barrie, Canada.
    Haha I was running it on Enthusiast last night with 4x AA and it was actually playable, that's on a 3870X2 so I don't think it will be a problem for you.

    (I mean the Games window that Vista has, It made no shortcuts in the start menu for me either.)
     
  7. jrherras_iii New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    85 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Belleville, New Jersey
    Warhead runs smooth looks cool if u put the extreme quality mod... one more thing, game is sooo short lolz shorter than call of duty 4.
     
  8. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.70/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    I don't have that :confused:
     
  9. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (6.62/day)
    Thanks Received:
    1,644
    Location:
    Omaha, NE
    Why none?? I can max it with 4x AA, 4xAA shouldn't hurt performance with most games and 4800's :toast:
     
  10. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,038 (3.88/day)
    Thanks Received:
    11,947
    umm wtf. this game is SHORT. i played maybe 5 hours.
     
  11. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.60/day)
    Thanks Received:
    729
    Wow that's bad, looks like I'll finish it tomorrow then....

    Still have to re-install Vista and check it out under dx10.
     
  12. kyle2020 Guest

    agreed. got it monday, finished it tuesday night (and im at school all day, so id approximate 5 hours too). What a let down :(
     
  13. Fastmix

    Fastmix New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    627 (0.27/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    The Kingdom of Heaven
    Is it still better for nvidia or ati compatibility is fixed.
     
  14. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Don't bother, it will be a slideshow with 2GB of RAM...DX9 was too. XP is good thou for 2GB of RAM, much smoother in XP.
     
  15. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    Look here
     
  16. niko084

    niko084

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    7,636 (2.60/day)
    Thanks Received:
    729
    I HIGHLY doubt that... I played it perfectly in x86 and x64 Vista with the Original... So either they massively screwed up *again* or somebody else with 2gb of ram can't tweak their system worth half a ****.
     
  17. DaedalusHelios

    DaedalusHelios

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    4,965 (1.99/day)
    Thanks Received:
    826
    Location:
    Greensboro, NC, USA
    Great game. I am on my second way through while I am playing Stalker: Clear sky. The new patch increased framerates pretty good.

    I don't do Crysis Warhead online. Not really an online game to me.
     
  18. Fastmix

    Fastmix New Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    627 (0.27/day)
    Thanks Received:
    115
    Location:
    The Kingdom of Heaven
    So does that mean...that is the same like the original one?
     
  19. DaedalusHelios

    DaedalusHelios

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    4,965 (1.99/day)
    Thanks Received:
    826
    Location:
    Greensboro, NC, USA
    Its more optimized. I play it with highest settings on everything with no stutter at all the entire game in 1920x1200. Super high frames. But my Intel Quad and GTX 280 are OC'ed a bit.
     
  20. CDdude55

    CDdude55 Crazy 4 TPU!!!

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    8,179 (3.01/day)
    Thanks Received:
    1,277
    Location:
    Virginia
    So, i guess it's not a huge improvement over the first Crysis in terms of performance.
     
  21. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Ran like shit for me, just saying..
     
  22. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.95/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    Mines is a bit buggy but the game is so feckin awesome.
     
  23. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    That it is!:rockout:
     
  24. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (2.95/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)
    I'd give it a 10/10 so far, I swear I would skip school to play this game.
     
  25. Urbklr

    Urbklr

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2,346 (0.84/day)
    Thanks Received:
    247
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    The ending is a 3/10 in my books, but the game overall is a 10 for sure. The fighting from the train, until the end is epic!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page