1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Spec drop down list, what do you think of adding Keyboard + Mouse?

Discussion in 'Comments & Feedback' started by Phusius, Oct 25, 2012.

  1. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    I think most people here love the spec drop down list to quickly check what people are using for hardware, and maybe I am alone on this, but I love to see what people you use for Keyboard and Mouse as well. I mean come on, what does the legendary erocker use as a mouse, or the legendary W1zzard? I think this would be a cool feature.

    If you support it post your thoughts here and help get this done. :) :toast:
     
  2. Capitan Harlock

    Capitan Harlock

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    485 (0.46/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Arcadia
    well nothing made for gaming xd but in the future who know xd:
    keyboard Microsoft wired keyboard 600
    mouse Microsoft wireless mobile mouse 3000
     
  3. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    But would you like this feature added to the spec drop down list Captain?
     
  4. Capitan Harlock

    Capitan Harlock

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    485 (0.46/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Arcadia
    yes is a part on the system xd
     
    Phusius says thanks.
  5. Sadasius

    Sadasius New Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    263 (0.13/day)
    Thanks Received:
    140
    Location:
    Ottawa, Ontario
    I don't find it is that important. I use the Steelseries SHIFT keyboard and mouse. My mouse is the nice Cata WoW mouse and the keyboard is interchangeable for whatever game I am playing if I have the keyboard for that game. Such as WoW, Starcraft II, etc. I just don't find them that important as opposed to an OC'd CPU, RAM etc.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    Sada, it is not important at all to be quite honest. I just think it would be a neat feature and re-energize people to start using the spec drop down menu more and up date it.

    I feel it is one of the hidden gems that separate TPU from other forums. It gives us a sense of unification... perhaps I am just schizo or something, I don't know.
     
    Capitan Harlock says thanks.
  7. Sadasius

    Sadasius New Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    263 (0.13/day)
    Thanks Received:
    140
    Location:
    Ottawa, Ontario
    Definitely agree there. I love that feature and admit being guilty of not updating it from time to time. :toast:
     
    Phusius says thanks.
  8. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,493 (1.52/day)
    Thanks Received:
    1,556
    i def support this :D i have my mouse and keyboard listed in my benchmarks tab >_<
     
    Crunching for Team TPU
  9. trickson

    trickson OH, I have such a headache

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    6,494 (1.78/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    Planet Earth.
    G15 key boars and Logitech laser mouse.
    I do not think a drop down menu is needed for this though.
     
  10. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,807 (1.96/day)
    Thanks Received:
    1,641
    I don't like the idea, not only because of my ambivalence but because I think it's inconsequential. Save W1zz's efforts for something worthwhile.
     
  11. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    Same here Alien
     
    AlienIsGOD says thanks.
  12. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,678 (6.87/day)
    Thanks Received:
    6,190
    These types of threads work so much better with a poll to vote on;)
     
  13. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,507 (4.60/day)
    Thanks Received:
    3,357
    i say add it
     
    Crunching for Team TPU
  14. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    I don't know how to make a poll
     
  15. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,557 (3.12/day)
    Thanks Received:
    3,669
    [​IMG]
    At the bottom...
     
    Phusius says thanks.
    Crunching for Team TPU
  16. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    HammerOn mine does not have this option, under thread subscription there is nothing there...
     
  17. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,557 (3.12/day)
    Thanks Received:
    3,669
    Maybe it only shows when starting a new thread...
     
    Crunching for Team TPU
  18. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,678 (6.87/day)
    Thanks Received:
    6,190
    I cannot add one in this section, my guess is you need to contact erocker and see if he can help out.

    yes the poll must be made by the OP at the time of the posting. You may be able to add one after, but only before the second post is made.
     
  19. m1dg3t

    m1dg3t

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,247 (1.36/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    Canada
    I think we can do without, some drop downs are already massive and take up a tonne of space. The bandwith could be better used i think... :eek:
     
  20. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    Fair enough, I'll just keep putting it in Benchmark space like Alien and me already do.
     
  21. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,493 (1.52/day)
    Thanks Received:
    1,556
    LOL its 2012, bandwidth really isnt a problem :p

    Also the benchmark section could be changed over to what is being suggested. noone ever posts results in that area anyhow, they use the thread for the benchmark usually instead.
     
    dude12564, Phusius and 95Viper say thanks.
    Crunching for Team TPU
  22. m1dg3t

    m1dg3t

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    2,247 (1.36/day)
    Thanks Received:
    513
    Location:
    Canada
    You guys post as if i have any say in what goes on here :roll::roll:

    I'm an inmate, just like y'all! :peace:
     
    AlienIsGOD says thanks.
  23. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,442 (1.98/day)
    Thanks Received:
    1,623
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    I concur.

    Change the benchmark section to "Other Info & Specs not included in the Above":rolleyes:
    Or, something shorter.:)
     
    AlienIsGOD says thanks.
  24. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,493 (1.52/day)
    Thanks Received:
    1,556
    but give the actual area to write stuff the same or more space then is provided for the rest of the columns.
     
    Crunching for Team TPU
  25. Phusius

    Phusius New Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,318 (1.34/day)
    Thanks Received:
    380
    I disagree, W1zzard, erocker, and other Admins are very open to suggestions actually, even W1zzard recommended I make this topic.
     
    AlienIsGOD says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page